Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Socca mali nogomet

Hrvatska u Essenu igra protiv tri neeuropske reprezentacije, najopasniji će biti Meksiko

27.04.2023.
u 15:57

Hrvatska socca malonogometna reprezentacija saznala je suparnike na nadolazećem Svjetskom prvenstvu koje će se od 2. do 11. lipnja održati u Njemačkoj, a grad domaćin bit će Essen.

Hrvatska socca malonogometna reprezentacija saznala je suparnike na nadolazećem Svjetskom prvenstvu koje će se od 2. do 11. lipnja održati u Njemačkoj, a grad domaćin bit će Essen.

Izabranici Željka Ostrmana su nakon plesa kuglica svrstani u skupinu B i igrat će protiv Meksika, Kostarike i Bahreina.

S niti jednom od navedenih reprezentacija Hrvatska do sada nije imala prilike odmjeriti snage.

- Sigurno je da nas očekuje jedna izrazito teška utakmica protiv reprezentacije Meksika koja je fizički spremna i vrlo neugodna momčad, a to su i dokazali na posljednja dva Svjetska prvenstva kada su se plasirali u četvrtfinale.

Ostali sastavi su mala nepoznanica za nas. Za Kostariku ćemo se probati pripremiti uz utakmice s lanjskog SP-a, dok je Bahrein po prvi puta na svjetskoj smotri -  rekao je izbornik Željko Ostrman

te je dodao kako je prvi cilj reprezentacije proći skupinu, a nakon toga kroz eliminacijsku fazu pokušati ponoviti rezultate s ovogodišnjeg EuroCupa na kojem je Hrvatska igrala finale.

Na ždrijeb skupina za Svjetsko prvenstvo osvrnuo se i kapetan reprezentacije Josip Haluška.

- Skupina je vrlo zanimljiva. Meksiko će nam sigurno biti najveći izazov jer su kvalitetna reprezentacija, dok su ostali suparnici za sada nepoznanice, ali ih moramo shvatiti ozbiljno i ne smijemo ih podcijeniti.

Zbog kvalitete koju posjedujemo mislim da prolazak skupine ne bi trebao doći u pitanje – rekao je Haluška.  

Raspored utakmica hrvatske izabrane vrste bit će poznat početkom svibnja, a ono što može veseliti ljubitelje malog nogometa širom Hrvatske je da su osigurani televizijski prijenosi Socca SP u malom nogometu iz Njemačke, a gdje će se moći pratiti bit će objavljeno uskoro.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije