Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKO PRVENSTVO

Hrvatice odlaze odlaze u Istanbul u lov na stotine tisuće kuna nagrada

Poreč: Rukometni HEP Croatia Cup, Hrvatska - Brazil
Srecko Niketic/PIXSELL
06.10.2021.
u 16:45

- Objektivno, imamo dvije boksačice međunarodne klase koje se mogu nositi s najjačom svjetskom konkurencijom.

Svjetska boksačka federacija AIBA potvrdila je termin Svjetskog prvenstva za seniorke – od 4. do 19. prosinca 2021. godine u Istanbulu. Prema potpuno istom principu koji je za Svjetsko prvenstvo seniora u Beogradu (24. listopada do 6. studenoga 2021.) uveo novi predsjednik AIBA-e Umar Kremljev, najbolje boksačice dobit će bogate premije.

U 12 težinskih kategorija nove svjetske prvakinje, uz zlatnu medalju, osvojit će po 100.000 dolara, za srebro se dobiva po 50.000 dolara, a osvajačice brončanih medalja zaradit će po 25.000 dolara.

- Objektivno, imamo dvije boksačice međunarodne klase koje se mogu nositi s najjačom svjetskom konkurencijom. To su olimpijka Nikolina Ćaćić i Sara Kos. Ostale djevojke su premlade i s premalo iskustva da bi se mogle boriti protiv najboljih na svijetu – rekao je Ante Matas, izbornik ženske reprezentacije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije