Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATLETIKA

Hrvaticama ekipna bronca na stazi opasnoj za život u Busteni

Atletika
Foto: Goran Kovacic/pixsell
17.08.2015.
u 07:30

'Staza je bila užasna, nizbrdice su bile preopasne pa sam ih prehodala. Prije nizbrdice na brdu sam bila među prve tri.'

Atletičarke Hrvatske (Višnja Bunić, Anda Tomaš, Barbara Belušić) osvojile su ekipnu broncu na prvenstvu Balkana u planinskom trčanju, koje je održano u Rumunjskoj u Busteni. Pojedinačno je Bunić bila deveta, Tomaš deseta, a Belušić jedanaesta. Nikola Špoljar bio je deseti.

- Staza je bila užasna, nizbrdice su bile preopasne pa sam ih prehodala. Prije nizbrdice na brdu sam bila među prve tri. Jednostavno se nisam mogla suočiti s time da se po stazi crvenog skijaškog spusta, koja stoji koso i ima kanale koje treba preskočiti, nekontrolirano spustim te riskiram pad i ozljedu - rekla je Barbara Belušić.

>> Blanka Vlašić još uvijek upitna za SP u Pekingu

Komentara 1

FI
Fisherman
10:52 17.08.2015.

A na slici vrhunska staza.....to me fascinira kod nasih nazovi autora koji imaju toliko posla da se nepotrude nac ni odgovarajucu sliku.Cestitke na broncanom odlicju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije