Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNOGLASNI

HRT-ovi komentatori osuli paljbu po sucu: Trebali su otići kući, ovo je strašno, Kanada je oštećena!

Zagreb: HRT predstavio ekipu koja će raditi nogometno SP u Katru
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
23.11.2022.
u 23:32

Sa HRT-ovim stručnjacima složili su se i naši čitatelji koji su u anketi u velikoj većini potvrdili tu tezu.

U susretu 1. kola skupine F na Svjetskom nogometnom prvenstvu, u kojoj igra i Hrvatska, Belgija je svladala Kanadu sa 1-0 (1-0).Strijelac jedinog gola bio je Michy Batshuayi (44).

Sudac Janny Sikazwe poznat je postao po tome što je u 85. minuti dosudio kraj na Afričkom Kupu Nacija, a neće ga po dobrome pamtiti ni Kanađani. Naime, Joško Jeličić je u HRT-ovoj emisiji Qatari rekao je da je Kanada oštećena bar za dva penala.

- Kanada je oštećena za dva penala, a zambijski sudac i VAR sudac iz Venezuele trebali bi se pokupiti i ići kući - rekao je Jeličić, a sličnog stava je i Marijo Strahonja.

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Belgium v Canada - Ahmad Bin Ali Stadium, Al Rayyan, Qatar - November 23, 2022 Canada's Alphonso Davies reacts after he misses from the penalty spot REUTERS/Molly Darlington TPX IMAGES OF THE DAY Photo: MOLLY DARLINGTON/REUTERS
Foto: MOLLY DARLINGTON/REUTERS

- Nažalost moram reći da tijekom ove utakmice nije opravdao povjerenje za dolazak na SP. Vrlo loša suradnja s pomoćnim sucima, dosta malih i velikih grešaka, govor tijela toliko ponizan u smislu srama i želio je što prije završiti ovu utakmicu. Sve je rekla slika Coline na kraju prvog poluvremena - rekao je sudački ekspert Marijo Strahonja pa dodao:

- Od samog početka nije pokazao da je spreman za tu utakmicu. Glavni sudac je bio izvrsno pozicioniran, trebao je dati signal pomoćnom sucu da je obrambeni vratio loptu i da zaleđa nema, a nakon toga vidjeli smo čisti prekršaj. Jasna i očigledna pogreška suca, obavezna intervencija VAR-a. I VAR je propustio ovaj incident jer su bili isključivo fokusirani na zaleđe jer nismo vidjeli da ne ide provjera. Na nivou SP-a ovo je strašno - zaključio je.

Sa HRT-ovim stručnjacima složili su se i naši čitatelji koji su u anketi u velikoj većini potvrdili tu tezu.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


>> Haidar Diab: Prije bih talibanima dao da rade SP! I Morgan Freeman je došao za pare

Komentara 6

OL
olujasviholuja2
00:29 24.11.2022.

Do kada će HRT ovi komentatori govoriti strane rijeći, a imamo naše : "definitivno" (latinska rijeć) - svakako, sigurno. "Desiti" (srpska riječ) - dogoditi. Gdje su lektori na HRT? Spavaju ili ih više nema.

PR
prajdali100
00:12 24.11.2022.

Dobro što sudija nema blage veze,što je sa slijepcima u VAR- u? Kolina gleda i priča sam sa sobom..ništa nikomu nije jasno.Ovo je čista pljačka.Dva(2) penala im nisu svirana.Strašno.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
07:21 24.11.2022.

Ne bi imali ništa protiv da i nama sude iduću utakmicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije