Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcije

Belgijci nakon "pobjede" protiv Kanade: Svjesni smo da mediji kritiziraju i da ovo nije bila najbolja Belgija

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Belgium v Canada
Foto: SIPHIWE SIBEKO/REUTERS
1/31
24.11.2022.
u 00:20

- Ovo nije bila najbolja Belgija. Svjestan sam uloge medija koji moraju kritizirati, ali uvijek je pozitivno krenuti s pobjedom. Osobno, sretan sam što sam zabio - rekao je strijelac jedinog pogotka.

Belgija i Kanda odigrale su večeras utakmicu prvog kola skupine F. Nakon 90 minuta, iako je Kanada ostavila bolji dojam na terenu, Belgija je uz pomoć sudaca svladala Kanađane (1:0). Nakon utakmice počele su pristizati i reakcije.

Belgijski vratar Thibaut Courtois:

- Prve utakmice na svjetskim prvenstvima su uvijek teške i stresne, pogledajte Njemačku i Argentinu. Naša skupina se podcjenjuje, jer u njoj su četiri dobre momčadi, a mi smo vodeći i s pobjedom protiv Maroka u sljedećoj utakmici ćemo se kvalificirati u osminu finala. Iznenadio nas je kanadski pritisak, brzi su, jaki, a i dobro tehnički potkovani. Što se kaznenog udarca tiče, znao sam da Davies uvijek puca u vratarovu desnu stranu i zato sam ju i odabrao. Ovo mi je prvi obranjeni penal u reprezentativnom dresu - 

Strijelac jedinog gola Michy Batshuayi:

- Ovo nije bila najbolja Belgija. Svjestan sam uloge medija koji moraju kritizirati, ali uvijek je pozitivno krenuti s pobjedom. Osobno, sretan sam što sam zabio -

Kanadski izbornik John Herdman:

"Moji igrači pokazali su kako pripadaju ovdje. Cilj je bio igrati hrabro i prvi postići gol. Nismo u tome uspjeli, ali i dalje imamo priliku za prolazak zbog remija u drugoj utakmici naše skupine. Ponosan sam na svoju momčad i samo se trebamo i dalje držati zajedno i vjerovati u uspjeh. I naši navijači su također bili nevjerojatni, nije ih bilo mnogo, ali su donijeli živost na stadion".

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar majkuvam
majkuvam
08:31 24.11.2022.

Ali ipak je lakše trpiti kritike kada si,nema veze kako,na kraju pobjedio....

TE
Templo
08:22 24.11.2022.

Ako su Belgijanci ipak Belgijci, onda dosljedno pisite da su i Austrijanci ipak Austrijci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije