Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavio video

Hrgović se provozao Miamijem i 'raspalio' Thompsonov hit

Filip Hrgović
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/7
03.08.2018.
u 17:41

Glazba koja prati Filipa dok ulazi u borilište su 'Geni, geni kameni' od Thompsona

Najbolji Hrvatski boksač Filip Hrgović trenutačno vrijeme provodi u Miamiju, gdje vježba u klubu koji trenerski vodi proslavljeni kubanski stručnjak Pedro Diaz.

Nedavno je u razgovoru za Večernji list izjavio kako ima želju da mu na ulasku u ring u Areni pjeva Thompson. Naime, glazba koja prati Filipa dok ulazi u borilište su 'Geni, geni kameni' od Thompsona.

– Moja je velika želja da mi Thompson u Areni prije ulaska u ring zapjeva svoju pjesmu uživo. Već smo se čuli zbog toga i dogovorili da se čujemo kada se vratim iz Miamija - rekao je hrvatski boksač.

Na svojoj Facebook stranici pokazao je koliki Thompsonov  obožavatelj. Filip je odjeven u dres hrvatske nogometne reprezentacije i dok se Miamijem vozi u kabrioletu Ford Mustanga iz zvučnika trešti 'Geni, geni kameni'.

Filip Hrgović
1/14
Ključne riječi

Komentara 78

Avatar #PrskatorVlado
#PrskatorVlado
17:49 03.08.2018.

Haha, Hrga trpa ljevičare i ne staje

AN
Androniko
18:15 03.08.2018.

Nogometaši, boksači, vaterpolisti, košarkaši, tenisači, nema sporta u kojem Hrvate ne motivira neka od Thompsonovih pjesama. Da ne spominjem druge društvene manifestacije koje okupljaju obične radnike, mlade, studente, srednjoškolce, maturalne zabave, nezaposlene, seljake,, ribare, razne prosvjede. Gotovo svugdje se puštaju te pjesme. Tko je onda taj tko izmišlja riječ "podjela" da bi svoju minornost prikazao bitnom u društvu. Tko se usuđuje reći da je ovaj narod podijeljen po tom pitanju, kada ne postoji čovjek iz naroda, a da ne voli te pjesme? Naravno, vanjski interes. Da citiram Matoša: "Ta klatež što o pravdi blebeće, ona za korist tuđu laže, kleveće..."

PR
prajdali100
18:06 03.08.2018.

Ahhaaaaa antife će na infuziju !!! Filipe legendo samo naprijed.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije