Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZNEMIRUJUĆE

Horor prizor: Novogodišnji vatromet mu eksplodirao u ruci, ima teške ozljede oka i opekline

Nogometaš
Twitter
01.01.2021.
u 10:15

"Više informacija o ozljedi očiju i opeklinama znat će se nakon detaljnih pregleda", objavio je Galatasaray.

Norveški nogometaš Omar i defenzivac Galatasaraya Omar Elabdellaoui nastradao je u novogodišnjoj noći zbog nestručnog rukovanja pirotehnikom.

Turski mediji pišu da je završio u bolnici nakon što je pokušao ispaliti vatromet koji mu je eksplodirao u ruci. Prema prvim informacijama, nesretni nogometaš teže je ozlijeđen.

Pojavila se i fotografija Elabdellaouija nakon nesreće koju možete pogledati OVDJE, ali upozoravamo da je riječ o uznemirujućem sadržaju.

"Više informacija o ozljedi očiju i opeklinama znat će se nakon detaljnih pregleda", objavio je Galatasaray.

Elabdellaoui je u karijeri igrao za Manchester City gdje nije dobio priliku, Feyenoord, Olympiakos i Hull. Kapetan je norveške reprezentacije za koju je odigrao 47 utakmica.

Ključne riječi

Komentara 17

CA
Cadablanca
10:57 01.01.2021.

Što ljudi tu večer ne provedu u miru. Klopa, nekakav film sa voljenom. Čaša dobrog vina. Ne se glupirati, prežderavat, gušit se u alkoholu i slično.

TE
texas
13:52 01.01.2021.

Ljudi, okanite se čorava posla!!! Ja sam ostao bez prsta prije 12g Još uvjek mi je žao moje gluposti, sada nosim podsjetnik dok sam živ.

GO
Goxy
10:31 01.01.2021.

Zbog slike sam prvo pomislil da je kajtazijev

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije