Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Sport Borilački sport

Helena Jurišić došla do pobjede u svom prvom Bellator meču!

Jurišić je odradila vrlo pametan taktički nastup te joj je pobjeda pripala do ocjenama sva tri suca, a jedan od njih joj je dao i sve tri runde.
18. rujna 2016. u 14:00 1 komentara 772 prikaza
Helena Jurišić
Foto: Facebook

Veliki uspjeh za hrvatski kickboks postigla je Helena Jurišić, ostvarivši pobjede u ringu elitnog Bellatora, na eventu jučer održanom u Budimpešti. Onaj je bila bolja od Genah Fabian, piše Fight Site.

Iako su je mnogi komentatori iz regija ne put u Budimpeštu poslali kao serviranu žrtvu za njenu protivnicu, Helena Jurišić postigla je veliki uspjeh te je savladala favoriziranu Genah Fabian, iskusnu borkinju koja trenira na Tajlandu, unutar dvorane American Kickboxing Academya.

Jurišić je odradila vrlo pametan taktički nastup te joj je pobjeda pripala do ocjenama sva tri suca, a jedan od njih joj je dao i sve tri runde. Heleni je osobno čestitalo vodstvo Bellatora te nema sumnje kako je ovo zapravo tek početak puta u ovoj promociji, koja je tek ove godine krenula s kickboks eventima.

Najcool predavanje o financijskoj pismenosti u Splitu
Najcool predavanje o financijskoj pismenosti u Splitu:
Kako uložiti 32.000 kn s 18 godina, zašto propustiti maturalac i koja je količina motora potrebna za skladan brak
  • Rad:

    Tradicija i urođeni talent za borilačke sportove su na strani Hrvata. Kad se tome doda disciplina, pokornost i upornost u treningu, a u ringu nema respektiranja protivnika pobjeda je vrlo izvjesna. Čestitam curo, nastavi tako dalje!