Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ino nogomet Muke Chelseaja s Norwichem Modrić se oporavio

Harry najavio Modrića za City

'Manchester City\'s Gnegneri Toure Yaya (left) and Tottenham Hotspur\'s Luka Modric (centre) battle for the ball. Photo: Press Association/Pixsell'
'Ed GarveyPress Association/Pixsell'
27.08.2011.
u 18:59

Luka Modrić sutrašnji susret s Manchester Cityjem (14.30 sati) počet će od prve minute. Tako je barem najavio trener Tottenhama Harry Redknapp.

Engleski mediji pišu da je Modrić vrlo blizu ostanka na White Hart Laneu jer Chelsea je definitivno izgubila živce nakon mnogih odbijenica Daniela Levyja. Zato je trener Chelseaja Andre Villas Boas naredio svojim pomoćnicima da u klub dovedu veznjaka Porta Joaoa Moutinha. Modrićev suigrač Assou-Ekotto opisao je njegovu trenutačnu situaciju.

– Dobro je za momčad ako ostane, ali ako ostane i nije sretan, to nema smisla – rekao je Assou-Ekotto i dodao:

– Kada sam ga pitao je li sretan, rekao mi je: "Ako odem-super, a ako ne odem, ne igram za loš klub".
Za susret sa Cityjem u prvih 11 najavljeni su i Vedran Ćorluka, te Niko Kranjčar.

Čalin debi u nokautu vukova

Modrićev zasad nesuđeni klub na svom je terenu u 3. kolu prvenstva jedva s 2:1 svladao Norwich. Pobjedu je u 82. s 11 metara donio Lampard. Ostali rezultati: Aston Villa - Wolverhampton 0:0, Wigan - QPR 2:0, Blackburn - Everton 0:1, Swansea - Sunderland 0:0. Poredak: Wolverhampton 7, Chelsea 7, Manchester C. 6 (2), Manchester U. 6 (2)...

Hrvatski napadač Mladen Petrić zabio je gol u porazu njegova HSV-a nad Kölnom (3:4) u 4. kolu Bundeslige. Petrić je zabio za 1:0 iz jedanaesterca u 11. minuti. Za Köln je svih 90 minuta branio Varvodić, dok je Jajalo (izašao u 85.) asistirao za treći gol.

Nogometaši Wolfsburga doživjeli su težak poraz 0:3 na gostovanju kod Freiburga. Za vukove je Mario Mandžukić odigrao svih 90 minuta. Srđan Lakić u igru je ušao u 46., dok je debitirao i Hrvoje Čale, odigravši zadnjih 25 minuta.

Hat trick Gomeza za Bayern

Bayern se lako u gostima obračunao s Kaiserslauternom, hat trickom Maria Gomeza Bavarci su slavili 3:0. Za domaću momčad svih je 90 minuta odigrao Ivo Iličević.
Bundesliga, 4. kolo: HSV - Köln 3:4, Kaiserslautern - Bayern 0:3, Freiburg - Wolfsburg 3:0, Hoffenheim - Werder 1:2, Nürnberg - Augsburg 1:0. Poredak: Bayern 9, Werder 9...

Goran Pandev, reprezentativac Makedonije s kojom će Hrvatska igrati u kvalifikacijskoj skupini za SP 2014. godine, sljedeće će sezone provesti na posudbi u Napoliju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije