Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Feštanje

Hajduk tone, a njima lijepo: Igrači uoči derbija piju, puše i kockaju

Foto: Screenshot/Facebook
12.12.2018.
u 21:14

Dečki su se na društvenim mrežama pohvalili kako piju, puše i kockaju, čak i pršutaju u skladu s običajima Željka Keruma

Uprava Hajduka imat će pune ruke posla nakon što su na društvenim mrežama osvanule fotografije koje prikazuju Andrea Fomitschowa, Stipu Vučura i Steliana Filipa kako se neprimjereno zabavljaju uoči nedjeljnog derbija u Maksimiru.

Dečki su se na društvenim mrežama pohvalili kako piju, puše i kockaju, čak i pršutaju u skladu s običajima Željka Keruma, a jednu su od fotografija povrh svega potpisali uz takozvani hashtag 'priprema za derbi', baš kao da se dobro sprdaju s tužnom pozicijom kluba.

Podsjetimo, Hajduk u prvenstvu drži tek šesto mjesto, te za vodećim Dinamom nakon 17 kola zaostaje nedostižnih 19 bodova

Torcida je zbog takve situacije u nekoliko navrata žestoko prosvjedovala ispred igrača, pa ne treba previše dvojiti kako će ova ludost razuzdanog trojca samo doliti ulje na vatru.

>> Pogledajte i video: Po uzoru na koje stadione će biti novi Dinamov stadion

Komentara 6

Avatar Ruanda2013
Ruanda2013
21:48 12.12.2018.

Kakve seljačine, zbog takvi "igrača" Hajduk vise niti ne podržavam, a volim ga više od sebe!!! Naš Hajduk, mrš iz Hajduka!!!!

BA
ban
21:35 12.12.2018.

pod uticajem torcidinih ulicara hajduk treba biti zadovoljan i sa posljednjim mjestom u prvoj ligi.

MA
Marsijanac
01:44 13.12.2018.

Marko Futacs jednom je kleknuo u svlačionici Hajduka i obratio se nebesima: “Bože kad ću više otići iz ovog smrdljivog kluba?”

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije