Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U UMAGU

Hajduk rutinski svladao Aluminij (3:0). Igrat će još tri pripremne utakmice

Pula: Susret 16. kola HNL-a Istra 1961 - Hajduk
Foto: Luka Batelic/PIXSELL
1/3
09.01.2024.
u 20:21

Momčad Hajduka je u Umag stigla u ponedjeljak. Tamo će ostati do 20. siječnja. Slijede im prijateljske utakmice s mađarskim Fehervarom 12. siječnja, slovenskim Koperom 17. siječnja i poljskim Slaskom 20. siječnja

Hajduk je 2024. godinu započeo prijateljskim susretom protiv osmoplasirane momčadi slovenskog prvenstva Aluminij Kidričeva. 'Bijeli' su u prvoj pripremnoj utakmici za proljetni dio sezone protivnike svladali rezultatom 3:0. 

Nakon pola sata bez pogodaka, prvi je mrežu u Umagu zatresao Marko Livaja. Ubačaj iz kornera izveo je Laszlo Kleinheisler, a lopta je došla do Filipa Uremovića koji ju je proslijedio u peterac za Livaju. 

GALERIJA Dinamo i Hajduk bez pogodaka na Maksimiru! VAR poništio gol Dinama

Pula: Susret 16. kola HNL-a Istra 1961 - Hajduk
1/50

Vodstvo je povećao Dominik Prpić koji se vratio s posudbe. Filip Krovinović je ubacio s desne strane, a Prpić s pet metara u 61. minuti zabio za 2:0. Konačnih 3:0 postavio je sam Krovinović pogotkom u rašlje s 20-ak metara.

VEZANI ČLANCI:

Momčad Hajduka je u Umag stigla u ponedjeljak. Tamo će ostati do 20. siječnja. Slijede im prijateljske utakmice s mađarskim Fehervarom 12. siječnja, slovenskim Koperom 17. siječnja i poljskim Slaskom 20. siječnja.

VIDEO Noa Mikić i Moreno Živković pokazali su da su veliki talenti Dinama

Komentara 1

Avatar barba_arba
barba_arba
21:15 09.01.2024.

Hajduk je najbolji, Hajduk je slavan. Nitko u Europi njemu nije ravan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije