Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istječe mu ugovor

Guardiola izjurio s presice nakon pitanja o preuzimanju Engleske

Joseph Guardiola
DPA/PIXSELL
25.09.2015.
u 14:55

Bayern ovog vikenda gostuje kod Mainza gdje će pokušati nastaviti savršen niz u Bundesligi i ostvariti šestu pobjedu iz isto toliko utakmica.

Britanski mediji danas su objavili informaciju kako je Engleski nogometni savez spreman ponuditi Josephu Guardioli ugovor po kojem bi godišnje zarađivao 13,5 milijuna eura. Kako španjolskom treneru sljedećeg ljeta ističe ugovor s Bayernom njemački novinari nisu gubili vrijeme te su na konferenciji za medije upitali Guardiolu hoće li potpisati novi ugovor s Bavarcima.

- Sljedeće pitanje, molim - odgovorio je Katalonac.

Potom je uslijedilo pitanje o preuzimanju engleske reprezentacije.

- Dajte, molim vas! Ja sam trener Bayern Münchena, u redu? Hvala puno i doviđenja - rekao je Guardiola te ustao i napustio konferenciju.

Bayern ovog vikenda gostuje kod Mainza gdje će pokušati nastaviti savršen niz u Bundesligi i ostvariti šestu pobjedu iz isto toliko utakmica.

>>Klopp i Guardiola sele se na Otok? Nijemac preuzima Liverpool, a Španjolac Tri lava

 

Komentara 3

MA
mamunamegalo
16:29 25.09.2015.

pomoće suci ko i nedavno

UN
unbekant
22:33 25.09.2015.

Bayern je najsuperiorini nogometni klub na svjetu,za taj je klub je cats svakom nogometasu na svjetu zaigrati,ni sam fan od tog nogometnog Titana,ali je mega........

DH
dalibor.hren
08:09 26.09.2015.

Izjurio s presice jer se uplašio Dinama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije