Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tbilisi

Gruzijci pali tek u 80. minuti, Grke spasio Fotakis

Grčka Hrvatska (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
11.10.2011.
u 22:03

Zadovoljavajući rezulzat iz Tbilisija, poraz Grka, nažalost, nismo dočekali.

Dugo smo osluškivali hoće li Gruzijci izdržati u svom dvorištu pred naletima Grka. No, pali su u završnici susreta i na kraju remizirali (1:1). Povela je momčad Temurija Ketsbaije u 19. minuti kada je Targamadze izveo slobodan udarac s tridesetak metara. Lopta nije dodirnula nikoga i prevarila je grčkog vratara Tzorvasa. Grci su imali nekoliko odličnih prilika u kojima se istaknuo domaći vratar Revishvili, no u 61. minuti gosti su spašavali loptu sa svoje linije gola. A zadnjih 15 minuta Gruzijci su igrali s igračem manje jer im se jedan igrač ozlijedio, a već su tada napravili tri izmjene.

Izjednačio je Fotakis bombom u 80. minuti.

Komentara 5

OB
-obrisani-
09:26 12.10.2011.

Svaka čast Fotakisu jer razveselio je nas slovenske navijače slično kao Dare Vršič koji je zabio Srbiji sa 35 metra eurogolom...Grčka je postala naša jer tamo ulažemo svoj novac pa dolikuje da navijamo za njih kada igraju sa onima koji pokušaju maznuti iako imaju puno i misle da su posebni iako jih niko na tom svijetu ne voli i poštuje..

OB
-obrisani-
11:53 12.10.2011.

Pravda je stigla pa makar tek u 76. minutu...

KA
karambita
14:58 12.10.2011.

Utakmica traje 90minuta....Grci su smogli snage da preokrenu rezultat....samo me interesira gdje je onaj bionenergeticar od juce...izgleda nije Bilicu nista pomogao....sarlatancina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije