Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreni suparnik

Gruzija slavila protiv Armenije, grčki Messi slomio Kanadu

Nogomet
09.02.2011.
u 17:01

Reprezentacija Gruzije igrala je pripremni susret na Cipru. Ništa čudno kad je gruzijski izbornik Temuri Ketsbaia dugo radio na Cipru

Gruzija je suparnik našoj reprezentaciji u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, i to naš prvi sljedeći suparnik (26. ožujka). U skupini su još Grčka, Izrael, Letonija i Malta. Ketsbaini izabranici u pripremi za Hrvatsku pobijedili su Armeniju sa 2:1.

Pogotke za Gruziju postigli su Aleksandar Jašvili (22. minuta) i David Siradze (34.) dok je počasni pogodak za Armeniju postigao Edgar Manučarjan u 63. minuti iz jedanaesterca.

Pobijedila je i Grčka koja je u Larissi ugostila Kanadu (1:0), a pobjednički pogodak u 63. minuti postigao je Ioannis Fetfatzidis (20) iz Olympiacosa kojem tepaju da je grčki Messi. Izabranici Fernanda Santosa nisu zabili u nadoknadi kad je gostujući vratar krenuo u napad.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije