Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Produžena suradnja

Gračan ostaje izbornik U21 reprezentacije

Nenad Gračan
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
04.06.2019.
u 15:22

Nenad Gračan i njegovih 23 odabranika uputit će se uskoro u Italiju i San Marino, gdje će u skupini igrati protiv Rumunjske (18. lipnja), Francuske (21. lipnja) i Engleske (24. lipnja).

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker postigao je dogovor s izbornikom mlade hrvatske reprezentacije Nenadom Gračanom o nastavku suradnje.

Po isteku Gračanovog mandata, Izvršni odbor HNS-a ovlastio je predsjednika Šukera da s Gračanom dogovori nastavak suradnje, što su predsjednik Šuker i izbornik Gračan učinili.

Gračan je preuzeo U-21 reprezentaciju u listopadu 2013. naslijedivši Niku Kovača koji je tada preselio na klupu A reprezentacije.

Vodio je reprezentaciju u tri kvalifikacijska ciklusa za plasman na EURO U-21 i nakon prva dva neuspješna pokušaja, 'mladi vatreni' će ovoga lipnja nastupiti na EP-u u Italiji i San Marinu.

Mlada reprezentacija je u ponedjeljak imala okupljanje u Velikoj Gorici nakon čega je otputovala u Medulin na pripreme. 

- Kada smo se već plasirali, želimo napraviti dobar rezultat. Ova generacija to može, a vodilja nam je seniorska reprezentacija - uz zajedništvo, kompaktnost i disciplinu možemo do cilja. Naravno da će biti teško u skupini, ali treba biti optimist, igrači jedva čekaju natjecanje i bit će dovoljno motivirani i disciplinirani - kazao je nedavno izbornik Gračan.

Hrvatska U-21 u Medulinu će se pripremati do 16. lipnja te će 12. lipnja odigrati i pripremnu prijateljsku utakmicu protiv Danske.

Nakon priprema, Nenad Gračan i njegovih 23 odabranika uputit će se u Italiju i San Marino, gdje će u skupini igrati protiv Rumunjske (18. lipnja), Francuske (21. lipnja) i Engleske (24. lipnja).

Komentara 1

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
14:09 05.06.2019.

Dobri su dečki i svima nam je na srcu U 21 ! 😊

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije