Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVORENJE OPUS ARENE

Godinama slušamo obećanja o stadionu u Zagrebu, a za to vrijeme Osijek je dobio impozantan dom

Osijek: Navijači uživali na otvorenom danu tribina novog stadiona
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/66
22.07.2023.
u 11:51

Najmodernije sportsko zdanje u Hrvatskoj je spremno!

Dok godinama slušamo obećanja o izgradnji stadiona u Zagrebu, kojem je potrebno moderno zdanje na kojem će igrati Dinamo, ali i hrvatska nogometna reprezentacija, takvo što dogodilo se Osijeku. Nogometni klub iz grada na Dravi dobio je impozantan stadion, najmoderniji u Hrvatskoj, koji će od danas službeno postati novi dom NK Osijeka.

Večerašnja utakmica protiv Slaven Belupa bit će povijesna jer će se na Pampasu odigrati prvi službeni susret u sklopu 1. kola Supersport HNL-a. Na premijeri se očekuje pun stadion i pravi spektakl, navijači Osijeka i svi Slavonci napokon će dobiti sportsku arenu kakvu zaslužuju.

GALERIJA Pampas otvorio vrata i oduševio navijače, velik broj Osječana obišao moderno zdanje

Osijek: Navijači uživali na otvorenom danu tribina novog stadiona
1/66

Nogometašima će biti sve na pladnju, imat će odlične uvjete, od vrhunski opremljene teretane s atletskom stazom pa sve do dva jacuzzija, koja će služiti za relaksaciju poslije treninga i napornih dvoboja, a napunjena su hladnom i toplom vodom. Prvotimci ujedno imaju i dva dnevna boravka s foteljama i sofama te velikim televizorom, kao i 13 dvokrevetnih soba za dnevni odmor između treninga, doručka i ručka pa će praktički cijeli dan moći provesti na stadionu.

VEZANI ČLANCI:

Kada tome pridodamo i hibridni, grijani travnjak, jasno je da će Osijekovi igrači imati možda i najbolje uvjete u Hrvatskoj...

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije