Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stjopa Mkrtčjan.

U Osijek stigao novi igrač, 20-godišnji branič iz Armenije

Stjopa Mkrtčjan
NK Osijek
21.07.2023.
u 17:30

Dok je čekao vizu za Hrvatsku, samostalno je trenirao, a kada bi ga stručni stožer mogao uvrstiti u sastav, odlučit će, dakako, Stjepan Tomas. Mladi Armenac odmah se priključio novim suigračima i samo nam je kratko poručio da jedva čeka zaigrati za Osijek.

Dan prije nego će nogometaši Osijeka započeti novu sezonu taj je prvoligaš doveo novo pojačanje, na jednogodišnju posudbu je došao 20-godišnji armenski stoper Stjopa Mkrtčjan.

On je ljevak, visok 190 centimetara i odmah ulazi u konkurenciju za momčad, s pravom nastupa već u prvom ogledu sa Slaven Belupom. Dok je čekao vizu za Hrvatsku, samostalno je trenirao, a kada bi ga stručni stožer mogao uvrstiti u sastav, odlučit će, dakako, Stjepan Tomas. Mladi Armenac odmah se priključio novim suigračima i samo nam je kratko poručio da jedva čeka zaigrati za Osijek.

- Hrvatski nogomet ima vrlo visoki rejting, naravno prvenstveno zahvaljujući sjajnim rezultatima vaše reprezentacije. No, malo sam se upoznao i sa HNL-om i vidio da se tu igra jako dobar nogomet. To znači da je ovo i za mene lijepa prilika da se dokažem i ispunim i svoja i klupska očekivanja. Nestrpljivo sam čekao na dolazak, sada sam ovdje i nadam se kako ću brzo debitirati za Osijek. Želim potvrditi ono što su sportski direktor Kulešević i trener Tomas prepoznali u meni i zbog čega su me odlučili dovesti. Vjerujem da ću se brzo na sve priviknuti, a najvažnije je da od početka krenemo pobjeđivati - rekao je Armenac.

Sportski direktor Ivica Kulešević je izjavio:

- On ima 20 godina, a već je A reprezentativac i to sa statusom startera. To nas je zagolicalo, počeli smo ga intenzivnije pratiti i odlučili da bi ga bilo dobro dovesti. Sada je to posudba, s povoljnim uvjetima otkupa, tako da vjerujemo da će to za nas biti dobar posao. Mlad je, perspektivan, uz to još i ljevak, neupitno razvojan i perspektivan, vrlo i komunikativan, tako da vjerujem da će se odmah bez problema uklopiti u momčad. Više sam puta razgovarao s njim, imao je i nekoliko ponuda iz drugih zemalja, ali mu je Hrvatska jako privlačna i zbog velikih uspjeha naše reprezentacije, ali i zbog naše prekrasne Opus Arene. Posebno bih napomenuo da je Stjopa pokazao veliku želju priključiti nam se što prije, no imali smo određenih poteškoća s dobivanjem vize, pa je sve potrajalo nešto duže. No, i to je sada iza nas.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije