Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGOVOR ZAVRŠAVA

Gdje će Ivan Perišić nastaviti karijeru? Oglasio se i poznati talijanski novinar

Champions League - Group D - Real Madrid v Inter Milan
JUAN MEDINA
11.12.2021.
u 10:07

Hrvatski nogometni reprezentativac, 32-godišnji Ivan Perišić ugovor s Interom ima do nadolazećeg ljeta, a trenutačno traju pregovori o produljenju jer bi u talijanskom velikanu rado htjeli da ostane

Hrvatski nogometni reprezentativac, 32-godišnji Ivan Perišić ugovor s Interom ima do nadolazećeg ljeta, a trenutačno traju pregovori o produljenju jer bi u talijanskom velikanu rado htjeli da ostane.

Talijanski Corriere dello Sport objavio je sinoć da Perišić "sanja" o povratku u Bayern, a razgovori oko njegovog novog ugovora u Interu odgođeni su za veljaču 2022. godine.

Ipak, kako javlja Fabrizio Romano, talijanski novinar specijaliziran za transfere, ne postoji mogućnost da se Perišić vrati u Bayern te je dodao da i dalje ništa nije odlučeno oko njegove budućnosti.

Ugovor ima do lipnja 2022. godine, a i dalje igra na visokoj razini te će Inter uskoro odlučiti o potencijalnom novom ugovoru. Navijači Hajduka i dalje sanjaju njegov dolazak u Split, ali sve će biti poznato u sljedećim mjesecima.

Komentara 1

Avatar drug Joža
drug Joža
18:30 11.12.2021.

U Hajduku bi igrao za bonove za Tommy?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije