Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME

Futsal Dinamo poziva navijače na utakmicu protiv Alumnusa

Futsal Dinamo
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
23.09.2014.
u 12:22

- Očekujemo da se u ovoj utakmici naši igrači predstave u najboljem svjetlu te pokažu kako su spremni za početak nove sezone - rekao je trener Čuljak.

Nakon predstavljanja malonogometnog kluba Futsal Dinamo početkom rujna na Šalati pred više od četiri tisuće gledatelja, MNK Futsal Dinamo nastavlja s pripremama za nadolazeću natjecateljsku sezonu.

Tako će u nedjelju 28. rujna s početkom u 19 sati odigrati pripremnu prijateljsku utakmicu s aktualnim prvakom Hrvatske Alumnusom. Ovo je prva utakmica Futsal Dinama koja će se održati u dvorani otvorenoj za navijače, i to u sportskoj dvorani Sutinska vrela koja se nalazi u zagrebačkoj četvrti Podsused, dok će se prvenstvene utakmice ove sezone održavati u dvorani Doma sportova.

- Očekujemo da se u ovoj utakmici naši igrači predstave u najboljem svjetlu te pokažu kako su spremni za početak nove sezone. Momčad Alumnusa iznimno je snažna, oni su aktualni prvaci, tako da će ova prijateljska utakmica za Futsal Dinamo značiti svojevrsnu generalnu probu u igri s jakim protivnikom, što je itekako značajno pred sam početak prvenstva. Naši igrači dat će sve od sebe te sam uvjeren kako nam predstoji itekako zanimljiva i uzbudljiva utakmica - rekao je Mate Čuljak, trener malonogometnog kluba Futsal Dinamo.

Ulaznice za ovu utakmicu dostupne su u Klubu navijača Dinama BBB u Ilici 37 svakim radnim danom od 10 do 20 sati po cijeni od 20 kuna. Ulaznice će se moći kupiti i na dan utakmice ispred dvorane, no pošto je kapacitet dvorane u Sutinskim Vrelima ograničen, moguće je da na dan utakmice više neće biti ulaznica.

Okupljanje navijača Dinama bit će na Glavnom željezničkom kolodvoru u Zagrebu, odakle će se zajedno vlakom uputiti u Podsused.

>> Zagrebački savez suspendirao Futsal Dinamo

>> Na Maksimiru pustoš, uz 'novi' Dinamo 3000 ljudi

>> Futsal i mali nogomet nisu isto, a ovo su glavne razlike

Ključne riječi

Komentara 1

MA
magnum2013
08:26 24.09.2014.

Evo, osnovali su svoj klub i sada neka dokažu kako to treba raditi. Samo mi nešto nije jasno u toj priči od početka. Kad je u pitanju Dinamo vječito se kuka o cijeni ulaznica, a pogledajte sada ovaj primjer. Cijena ulaznice za prijateljsku utakmicu koja traje 2x20 minuta stoji 20 kuna. Ja vas sada molim da usporedite to sa jednom cijenom karte za zapadnu tribinu (dolje) od 60 kuna za naše prvenstvo. Toliko sam recimo platio protiv Rijeke ulaznicu.Još jednom napominjem da se radi o pripremnoj utakmici ovog kluba. Što treba značiti da se i ljubav prema ovom klubu naplaćuje. Nemojte me sada krivo shvatiti, ja sam samo htio dati primjer kako se sa različitim mjerilima i "dobronamjerno" ocjenjuju nećiji postupci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije