Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl u Zavrtnici

Franka i Jan žele se u Zagrebu medaljama oprostiti od niže kategorije

17.03.2023.
u 09:40

Kolika je važnost ovog turnira govori podatak da u Zagreb dolaze i predsjednik Europske skvošJan op federacije, Thomas Troedsson i glavni manager Marcel Borst.

U Zagrebu  je danas počeo međunarodni juniorski skvoš turnir koji se nalazi na kalendaru Europske squash federacije i spada među 20 turnira juniorske super serije.

Ovo je deveti po redu turnir na kalendaru Europske skvoš federacije koji će se održati u FirstFitness&SQUASH tower centru (Zavrtnica 17).

Na turniru će nastupiti preko osamdeset juniora iz 18 zemalja. Ovo je do sada najveći broj zemalja na Croatia junior openu.

Naše boje branit će ponajbolji hrvatski junior i to u kategoriji do 19 godina Franka Vidović i Jan Cerovac od kojih se očekuju medalje.

Franki i Janu ovo je zadnja godina u juniorskoj konkurenciji i zadnji međunarodni turnir u Hrvatskoj, a Franka je naša državna prvakinja koja svoju sportsku karijeru nastavlja od jeseni u Sjedinjenim Američkim Državama.

Naše boje u kategoriji do 17 godina branit će vrlo perspektivna juniorka Dora Režić koja je tek navršila 15 godina i ušla je u višu kategoriju.

Od Dore se isto očekuje medalja. Za ostale hrvatske juniore očekuju se dobri rezultati i kvalitetni mečevi.

 Kolika je važnost ovog turnira govori podatak da u Zagreb dolaze i predsjednik Europske skvošJan op federacije, Thomas Troedsson i glavni manager Marcel Borst.

Visoke squash goste primit će i Zlatko Mateša, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora, t Siniša Krajač,  glavni tajnik.

U sklopu posjeta Zagrebu čelnici skvoš federacije posjetit će Kineziološki fakultet u Zagrebu. Turnir počinje u 12 sati, a finalne borbe na rasporedu su u nedjelju od 10 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije