Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ŠEF SE VRATIO'

Francuzi poručuju: Hrvati, još ćemo se sresti

Hrvatska Francuska
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
20.01.2014.
u 08:32

– Jako smo sretni zbog pobjede nad Hrvatskom koja je igrala vrlo dobro. Imam osjećaj da ćemo se s Hrvatima ponovno sresti na turniru – rekao je francuski izbornik Claude Onesta.

Hrvatska rukometna reprezentacija u nedjelju je upisala prvi poraz na Europskom prvenstvu u Danskoj. Bolji od Golužinih izabranika bili su bolji Francuzi koji su slavili 27:25.

– Jako smo sretni zbog pobjede nad Hrvatskom koja je igrala vrlo dobro. Imam osjećaj da ćemo se s Hrvatima ponovno sresti na turniru – rekao je francuski izbornik Claude Onesta.

"Krvnik" Hrvatske bio je sjajni Thierry Omeyer.

Šef se vratio. Fantastično je branio – kaže Onesta.

Na Domagoju Duvnjaku vidjelo se da teško igra, bio je umoran.

– Bila je to jako teška utakmica. Sad se moramo koncentrirati na idući susret. Siguran sam da nećemo izgubiti samopouzdanje. U prvom poluvremenu igrali smo dobro, ali smo u nastavku napravili previše grešaka – rekao je Duvnjak.

>> Francuska pobijedila Hrvatsku, nestali smo čim je ušao Omeyer

Komentara 10

VL
????
11:24 20.01.2014.

Aha, pila naopako. Ova izjava znači da su Šveđanima već prodali utakmicu, ovo je rečeno samo da skinu sumnju u sebe. Pa oba Karabatića su osuđena za namještanje.

MA
maltene
10:26 20.01.2014.

Ali francuzi imaju i grače, a naš "najbolji svjetski" rukometaš još nikada nije odigrao dobru utakmicu protiv velikih ekipa, svaki puta zakaže, umoran je itd itd. Neće Baliću nikada niti ni do gležnja a kamoli do koljena

AM
ameris
09:04 20.01.2014.

Rijetki znaju što se dogodilo u poluvremenu no ,kao i uvijek,Goluža sigurno nije doprinio sigurnosti i samopouzdanju igrača.Igrači su emotivni ljudi i jedna nesmotrena riječ izbornika može učiniti neviđen pad entuzijazma u igrača.Goluža nema emotivne inteligencije a njegov izričaj više sliči tjeranju stada ovaca već inteligentnih i emotivnih igrača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije