Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOČEKIVANI POSJET

FOTO Trofejni reprezentativac iznenadio je vatrene u hotelu. Jedan igrač nije se pojavio na treningu

Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoči odlaska u Egipat
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/13
19.03.2024.
u 19:08

Inače, hrvatske reprezentativce, koji se u Zagrebu pripremaju za međunarodni prijateljski turnir u Kairu, uoči današnjeg je ručka dočekalo ugodno iznenađenje.

Na trening hrvatske nogometne reprezentacije u utorak nije se pojavio Osasunin topnik Ante Budimir. Centarfor vatrenih dobio je  temperaturu i ostao je odmarti u hotelu. Svi ostali bili su spremni za trening, a tijekom utorka momčadi su se priključili kapetan Modrić, Kovačić i Ćaleta-Car, dok je Marco Pašalić pristigao u ponedjeljak. 

GALERIJA Hrvatska reprezentacija predstavila je nove dresove

Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoči odlaska u Egipat
1/18

Inače, hrvatske reprezentativce, koji se u Zagrebu pripremaju za međunarodni prijateljski turnir u Kairu, uoči današnjeg je ručka dočekalo ugodno iznenađenje. Vatrene je u hotelu Sheraton posjetio Dejan Lovren, koji je slobodne dane u klubu iskoristio za posjet Zagrebu. Naravno da pritom nije želio propustiti kratkotrajno druženje s bivšim suigračima, objavio je HNS na službenim stranicama. 

VEZANI ČLANCI:

Lovren je Hrvatskoj i Vatrenima poželio puno sreće na turniru u Egiptu kao dobar zamašnjak uoči nastupa na skorašnjem Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Lovrenov posjet možete vidjeti OVDJE

Komentara 1

BI
billynik
23:47 19.03.2024.

Dres je bezveze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije