Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJETILI SU GA SE

U Barceloni konačno priznali: Ivan Rakitić je legenda kluba! Legendarni vatreni dobio počasnu titulu

Berlin: Ivan Rakiti? s Barcelonom osvojio Ligu prvaka
Foto: Kay Nietfeld/DPA
1/3
19.03.2024.
u 15:15

- Otkako je stigao u klub u ljeto 2014., Rakitić je bio redovit starter u veznom redu kroz cijelu karijeru u Barceloni i peti je stranac po broju nastupa za klub - naveli su iz Barcelone

Nema puno nogometaša koji se s pravom mogu zvati legendama. Iako se taj izraz u zadnje vrijeme sve češće upotrebljava i za one koji to nisu, kad vas legendom prozove baš klub čija ste legenda, onda to ima neku težinu.

E, od danas je Ivan Rakitić - legenda Barcelone. A zajedno s njim na popis Barceloninih ikona, klub je na svojim službenim stranicama uvrstio i Neymara, Davida Villu, Pedra i Juliana Bellettija. Sada popis Barceloninih legendi broji ukupno 108 igrača iz povijesti kluba.

- Otkako je stigao u klub u ljeto 2014., Rakitić je bio redovit starter u veznom redu kroz cijelu karijeru u Barceloni i peti je stranac po broju nastupa za klub - naveli su iz Barcelone.

Rakitić je za Barcu odigrao točno 333 utakmice i zabio 40 pogodaka uz 42 asistencije. Posebno se pamti gol u finalu Lige prvaka kada je Barcelona postala prvak Europe u Berlinu, pobjedom nad Juventusom. Rakitić je u toj utakmici zabio već u 4. minuti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije