Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILIYET

FOTO Šok za Bjelicu: Ozlijedio se Mislav Oršić na treningu Trabzonspora, jecao je u bolovima

Brdo kod Kranaj: Mislav Orši? pratio susret Dinama i Sparte
Marko Lukunic/PIXSELL
23.07.2023.
u 16:56

Novopečeni član turskog prvoligaša doživio je neugodan sudar sa suigračem i morao je napustiti trening

Momčad turskog prvoligaša Trabzonspora, koja pod vodstvom Nenada Bjelice nastavlja s pripremama za iduću sezone, doživjela je šok zbog ozljede hrvatskog ofenzoivca Mislava Oršića. Najnovije pojačanje donedavnog osvajača Surperlige nije do kraja odradilo trening zbog sudara sa suigračem Hakaon Yeslijem u Brdu kod Kranja.

Oršić je ostao na travi u velikim bolovima, a odmah je intervenirala liječnička služba pa je Hrvat napustio trening i odmah otišao u svlačionicu, javlja turski portal Miliyet. Oršiću su vjerojatno otišli križni ligamenti, nije još potvrđeno, ali očito je da mu se dogodila najteža sportska ozljeda.

Trabzon se ubrzo oglasio priopćenjem o Oršićevoj situaciji. Iz Trabzonspora priopćeno je sljedeće:

- Liječenje našeg nogometaša Mislava Oršića, koji se ozlijedio na današnjem treningu, započeo je naš liječnički tim. Oršićeva situacija bit će jasna nakon magnetske rezonance koja će biti obavljena sutra. 

VEZANI ČLANCI:

Fotografije iz slovenske baze možete pogledati OVDJE

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije