Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Copa Librertadores

Flamengo i Atletico Mineiro u polufinalu

Flamengo
Reuters/Pixsell
19.08.2021.
u 09:39

Atletico Mineiro je na svom terenu u Belo Horizonteu svladao River Plate sa 3-0 (2-0) i tako potvrdio 1-0 uspjeh iz prvog dvoboja u Buenos Airesu prije tjedan dana. Dva gola za Atletico postigao je Zaracho (22, 61), a jedan Hulk (34).

Nogometaši Flamenga i Atletico Mineira pridružili su se Palmeirasu u polufinalu ovogodišnje Cope Libertadores nakon svojih uzvratnih dvoboja četvrtfinala igranih u srijedu, Flamengo je izbacio paragvajsku Olimpiju, a Atletico Mineiro argentinski River Plate. 

Flamengo je u Brasiliji dočekao Olimpiju s prednosti od 4-1 iz pre utakmice, a u uzvratu je brazilski velikan bio još uvjerljiviji slavivši sa 5-1 (2-1) što mu je osiguralo ukupnu pobjedu od 9-2. Dvostruki strijelac za Flamengo bio je Gabriel Barbosa (30, 77), po gol su dodali Bruno Henrique (36) i Arao (49), dok je Salcedo (55-ag) postigao autogol. Jedini pogodak za Olimpiju postigao je Recalde (45).

Atletico Mineiro je na svom terenu u Belo Horizonteu svladao River Plate sa 3-0 (2-0) i tako potvrdio 1-0 uspjeh iz prvog dvoboja u Buenos Airesu prije tjedan dana. Dva gola za Atletico postigao je Zaracho (22, 61), a jedan Hulk (34).

Atletico Mineiro će tako u polufinalnim susretima, koji su na programu krajem krujna igrati protiv branitelja naslova Palmeirasa koji je još u utorak u četvrtfinalu izbacio Sao Paulo, dok Flamengo čeka boljeg iz posljednjeg četvrtfinala u kojem se sastaju još jedan brazilski sastav, Flamengov gradski rival Fluminense i ekvadorska Barcelona iz Guayaquila. Prva utakmica u Rio de Janeiru okončana je rezultatom 2-2, a uzvrat je u noći s četvrtka na petak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije