Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sportska gimnastika

Filip Ude i Tijana Tkalčec osmi u finalu EP-a

\'sport...peking...17.08.2008.  peking, beijing 2008, olimpijske igre, olimpijada,gimnastika, filip ude, osvojio srebrnu medalju na konju sa hvataljkama, srebro,  utrka 100m, muski, finale,  foto: Gor
Goran Stanzl/PIXSELL
20.04.2013.
u 22:12

Filip Ude i Tijana Tkalčec osvojili su osma mjesta u finalu po spravama na europskom prvenstvu u Moskvi.

Tijana Tkalčec bila je osma u preskoku. Prvi skok Čakovčanka je pala pa je s ocjenom 13.183 na kraju bila posljednja u finalu. Filip Ude bio je osmi u finalu vježbe na konju s hvataljkama. Filip je pao iz novog elementa Busnari i sa ocjenom 14.266 bio je osmi.

Novi prvak Europe na ovoj spravi postao je Britanac Daniel Keatings. Sutra će u finalu vježbe na preči nastupiti Marijo Možnik koji će braniti srebrnu medalju osvojenu na posljednjem europskom prvenstvu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije