Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije ga slušao

Ferguson: Rio me osramotio, zato će odgovarati

'Manchester United\'s English defender Rio Ferdinand (C), not wearing an anti-racism Kick It Out T-shirt, warms-up next to Brazilian midfielder Anderson before their team\'s English Premier League foo
'ANDREW YATES'
21.10.2012.
u 15:10

- Razočaran sam, jer sam na presici uoči susreta obećao kako će svi moji igrači nositi majice

Rio Ferdinand bio je jedini igrač Manchester Uniteda koji na zagrijavanju uoči utakmice sa Stokeom nije htio navući majicu kao dio kampanje za borbu protiv rasizma na engleskim stadionima s natpisom \"Kick It Out\". Branič crvenih vragova uvjeren je da ta kampanja nije uspješna, a taj potez razbjesnio je menadžera Alexa Fergusona.

- Razočaran sam, jer sam na presici uoči susreta obećao kako će svi moji igrači nositi majice. Ferdinand me je osramotio i zbog toga će odgovarati - zaprijetio je Ferguson.

Ferdinand je to učinio iz protesta što je Terry za vrijeđanje njegova brata dobio četiri utakmice suspenzije.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije