Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stiže Stoke

Ferguson: Owenu trebaju ljestve ako hoće igrati

'Manchester United\'s Michael Owen (R) scores past Barcelona\'s goalkeeper Victor Valdes (C) during the second half of their 2011 Herbalife World Football Challenge soccer match in Landover, Maryland,
'JONATHAN ERNST'
19.10.2012.
u 15:49

Alex Ferguson, menadžer Manchester Uniteda, izjavio je da Stokeovu igraču i bivšem napadaču crvenih vragova Michaelu Owenu trebaju ljestve kako bi igrao protiv momčadi s Old Trafforda.

Owen se ovaj vikend vraća u Manchester, ali kao igrač Stokea, gdje njegova momčad igra s Unitedom u 8. kolu engleske lige. Stoke je poznat po visokim igračima, a omaleni Owen prava je iznimka u momčadi.

– Stoke nam dolazi u goste, a Michael neće moći igrati ne ponese li ljestve. Stoke ima najvišu momčad u Europi – kazao je Ferguson i dodao kako očekuje pobjedu Uniteda u tom prvenstvenom susretu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije