Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dijamant napušta wolfsburg

Ferguson i dalje razmišlja o Džeki

Edin Džeko
AFP
15.05.2010.
u 17:14

Već je duže vrijeme jasno da će bosansko-hercegovački napadač Edin Džeko predstojeće ljeto biti jedna od najvećih lovina na europskom nogometnom tržištu.

Iz dana u dan se povećava broj klubova koje mediji spominju kao moguću buduću destinaciju još uvijek aktualnog člana Wolfsburga i prvog strijelca Bundeslige.

Engleski Times tako u subotu piše kako menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson i dalje drži Džeku na svome radaru i razmišlja o njemu kao o jednoj od opcija za neophodno pojačavanje napadačke linije.

Wolfsburg je, kao što je poznato, za Džeku istaknuo cijenu od 40 milijuna eura, što je prepreka mnogim klubovima, ali ne bi trebala biti i Manchesteru koji je prošlo ljeto potrošio samo manji dio od rekordna 94 milijuna eura koliko je zaradio prodajom Cristiana Ronalda madridskom Realu. Uz Džeku, Times kao moguće pojačanje u napadu spominje i Realova Francuza Karima Benzemu koji se nije najbolje snašao u Madridu zbog čega je ostao i bez mjesta u francuskoj reprezentaciji za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

Fergusonova je želja, također, dovesti na Old Trafford što više mladih britanskih nogometaša, a u tu svrhu je odlučan pobijediti Chelsea u utrci za 19-godišnjim veznjakom Evertona Jackom Rodwellom. Već je ranije, podsjetimo, Manchester dogovorio transfer Rodwellova suigrača iz engleske U21 reprezentacije, Fulhamova braniča Chrisa Smallinga (20).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije