Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krenulo ga je

Fantastični Olić zabio i četvrtu utakmicu zaredom!

'Wolfsburg's Ivica Olic plays the ball during the German Bundesliga soccer match between VfL Wolfsburg and Bayern Munich, at the Volkswagen Arena in Wolfsburg, Germany, 15 February 2013. Photo: Sebas
Sebastian Kahnert/DPA/PIXSELL
15.03.2013.
u 22:34

Olić je odigrao svih 90 minuta, dok Ivan Perišić nije konkurirao za momčad jer je ozlijeđen

Sinoć su u akciji bila trojica hrvatski reprezentativaca. Opet je veliku večer imao Ivica Olić, čiji je pogodak protiv Fortune osigurao Wolsfburgu bod kod kuće (1:1). Oliću je ovo četvrta utakmica zaredom da zabija pogodak (četiri u prvenstvu i jedan u kupu), ato mu je bio šesti bundesligaški pogodak ove sezone, ukupno 48. Hrvatski rekorder je Petrić s 51. pogotkom.

Loš dan imala su dvojica vratara, obojica su primila po dva komada. Pletikosa je s Rostovom izgubio ko kuće od Volge 1:2 u ruskom prvenstvu, a Subašićev Monaco, vodeća momčad druge francuske lige, odigrao je kod kuće 2:2 protiv Angersa.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar TinaMazze
TinaMazze
14:10 16.03.2013.

Gledao sam sinoćnu utakmicu i ne mogu vjerovati da netko u njegovim godinama ima još takvu kondiciju!On je po snazi kao da ima 27-28 godima!Ako ovako nastavi igrati će do 37-38 godina!Čudo od čovjeka a Nijemci ga jako vole jer upravo on sa svojom igrom predstavlja ono što čini njemački nogomet!Sad igra u Wolfsburgu ali svugdje ga još uvijek štuju dali je to Bayer ili Hamburg jer nigdje nije vrata stražnjicom zatvorio!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije