Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE IZ SUSJEDSTVA

Evo što mediji iz Crne Gore pišu o Hrvatskoj, spominju surovu kaznu

Hrvatska - Crna Gora
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/5
09.01.2020.
u 22:23

Radiotelevizija Crne Gore naglasila je da su "Hrvati igrali kao kod kuće jer su na tribinama bili većinom njihovi navijači".

Hrvatska rukometna reprezentacija otvorila je Euro 2020 pobjedom u austrijskom Grazu protiv Crne Gore s 27:21 (12:13) u dvoboju 1. kola A skupine. Evo što crnogorski mediji pišu nakon utakmice. 

Pobjeda navodi da je to bila utakmica s dva različita poluvremena, da je prvo bilo odlično, a drugo vrlo loše.

"Lavovi su vodili poslije 30 minuta 13:12, ali je obrana kauboja 5-1 s Domagojem Duvnjakom kao prednjim totalno poremetila koncepciju ekipe Zorana Roganovića. Crna Gora je igrala bez ideje, a Hrvati surovo kažnjavali brojne greške i na kraju slavili uvjerljivo", navodi se u članku Pobjede.

Radiotelevizija Crne Gore naglasila je da su "Hrvati igrali kao kod kuće jer su na tribinama bili većinom njihovi navijači".

"Vidjelo se da nedostaje ozlijeđeni igrači, da se barem odmore bekovi koje je poremetio ulazak Domagoja Duvnjaka koji je presjekao nekoliko napada naših i omogućio svom timu da iz kontri dođe do tri razlike (17:14) nakon deset minuta igre u nastavku.  Razbranio se i Marin Šego, u napadu je bio neuhvatljiv Luka Cindrić, pa je slomljen otpor lavova", piše u članku.

"Lavovi se borili, sanjali 30 minuta. Hrvatska u nastavku srušila Crnu Goru", navode crnogorske Vijesti.

U 2. kolu u subotu Hrvatska igra s Bjelorusijom u 16 sati, a u 18.15 sati se sastaju Srbija i Crna Gora. 

>> Pogledajte sjajnu atmosferu na utakmici Hrvatske i Crne Gore

Hrvatska - Crna Gora
1/8

 

Komentara 6

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
22:50 09.01.2020.

kvasac60: Nikad nije dobro suditi po sebi!

Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
22:55 09.01.2020.

A tribali su doć na tribine a nije im se da

DU
Deleted user
09:54 10.01.2020.

Bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije