Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČNE VIJESTI

Evo gdje možete gledati veliku utakmicu Dinama za plasman u Ligu prvaka

Zagreb: Nogometaši Dinama odradili su večernji trening
Slavko Midzor
24.08.2022.
u 08:52

Lauritsen će propustiti susret zbog viroze, a Čačiću na raspolaganju neće biti ni Josip Mišić koji odrađuje utakmicu suspenzije zbog tri žuta kartona u dosadašnjem dijelu natjecanja.

Pred nogometašima zagrebačkog Dinama najvažnija je utakmica dosadašnjeg dijela sezone. Od 21 sat na Maksimiru dočekuju norveški Bodo/Glimt u uzvratnom dvoboju playoffa Lige prvaka. Dinamo ima zaostatak od jednog pogotka jer je prvi dvoboj završio 1:0 u korist Norvežana.

Ukoliko Dinamo pobjedi s najmanje dva pogotka razlike plasirat će se u grupnu fazu najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja Lige prvaka, a u slučaju da ne uspije pobijediti, plavi će ići u skupinu Europske lige. Bodo/Glimt bi u tom slučaju po prvi puta u povijesti kluba izborio nastup u Ligi prvaka. 

- Dočekali smo i taj trenutak da igramo utakmicu za Ligu prvaka. Imamo dobro ozračje pred utakmicu, a imat ćemo i sjajnu podršku navijača. Očekujem dobro izdanje Dinama. Gosti imaju prednost od jednog gola, ali mi ćemo učiniti sve da Zagreb i Hrvatska vide Ligu prvaka. Čak smo i tamo dobro ušli u utakmicu, ali smo im u drugom dijelu prvog poluvremena dali zraka. Teško smo se prilagodili na podlogu, a i imali smo samo kratak odmor nakon utakmice s Hajdukom - rekao je u najavi utakmice trener Dinama Ante Čačić.

- Respektiramo Bodo jer su dobra momčad. Da je u Norveškoj bilo neriješeno, mi bismo danas opet morali pobijediti. Oni neće puno mijenjati stil igre, napadačka su momčad, najviše moramo paziti na centaršuteve. Bitno je da budemo hrabri i koncentrirani - dodao je Čačić o Dinamovom večerašnjem protivniku.

Čačiću su dan uoči utakmice glavobolju zadali stoper Lauritsen i nova Dinamova desetka Baturina. Mladi Baturina trčkarao je kraj terena dok su ostali trenirali, riječ je o ozljedi koja bi ga mogla udaljiti iz momčadi za potencijalnu utakmicu sezone. Navodno je u pitanju mišić. Lauritsen će propustiti susret zbog viroze, a Čačiću na raspolaganju neće biti ni Josip Mišić koji odrađuje utakmicu suspenzije zbog tri žuta kartona u dosadašnjem dijelu natjecanja.

Na Maksimiru se očekuje velika posjećenost, gotovo maksimalna moguća jer su domaći navijači kupili sve ulaznice koje su mogli. Dinamo je objavio da je Maksimir rasprodan, ali ne zna se koliko će doći vlasnika godišnjih ulaznica na utakmicu pa je teško prognozirati točan broj gledatelja. Uostalom južna tribina bit će gotovo prazna jer je ona namijenjena gostujućim navijačima kojih bi trebalo biti svega 70-ak. Norveški mediji pišu da je navodni razlog tome što se boje najstrastvenijih domaćih navijača. 

Trener Čačić na to im je poručio:

- Navijači Bodoa se ne moraju plašiti, dolaze u normalnu državu s pitomim ljudima. Naši navijači će nas bodriti s tribina, pravu borbu ćete vidjeti tek na terenu. Ne vidim ni jedan razlog da se pribojavate naših navijača.

Susret počinje u 21 sat, a moći će ga pratiti baš svi u izravnom televizijskom prijenosu na Drugom programu Hrvatske televizije (HTV2), na programu Arena Sport 1 te također u tekstualnom prijenosu na portalu Večernjeg lista.

>> Pogledajte i video: Dinamovi navijači razgrabili ulaznice na kiši

Komentara 2

PR
prajdali100
08:57 24.08.2022.

Ajmoooooooo !

PA
pan-am
09:42 24.08.2022.

Riješit ćemo ih ko gajbu pive !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije