Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLASTICA

Ernesto Hoost dolazi na sjajnu borilačku priredbu u Split!

Ernesto Hoost
JJK Uragan
17.08.2015.
u 16:05

Kao specijalni gosti nazočiti svjetski velikan i jedan od najboljih K1 boraca svih vremena Ernesto Hoost, jedan od najboljih hrvatskih i europskih K1 boraca Mladen Brestovac

Još jedna sjajna priredba uskoro je pred nama u organizaciji JJK Uragan i Sixt rent a car! Sjajna je to vijest za sve ljubitelje MMA i kickboxinga u Splitu ali i šire koji će u subotu, 22.08.2015.g. s početkom u 21,00 sati u sportskoj dvorani Visoka vidjeti na jednom mjestu odlične MMA borce iz Dalmacije i cijele Hrvatske!

Odličan fight card predvodit će Matijas Barić i Teo Radnić iz splitskog Pitt Bulla, obojica će nastupiti u MMA borbama, potom hrvatska MMA nada iz Sinja, ali član i adut JJK Uragana, Luka Ćurković. U dvorani na Visokoj stiće i FFC borac iz Zagreba Ivan Gluhak, potom Damir Knego iz dubrovačkog "Gladijatora" s kojima nikada nije dosadno, pa član Cro Copa teama iz Zagreba i jedan od najperspektivnijih hrvatskih MMA boraca također iz mlađeg ešalona - Aleksandar Rakas, te niz mladih i atraktivnih boraca sa svih strana Hrvatske.

Protivnici dolaze iz svih krajeva Europe i ono što organizator posebno najavljuje da će na istom eventu kao specijalni gosti nazočiti svjetski velikan i jedan od najboljih K1 boraca svih vremena Ernesto Hoost, jedan od najboljih hrvatskih i europskih K1 boraca Mladen Brestovac, cijeli niz splitskih (čitaj svjetskih) legendi borilačkih sportova ali i super poznati gosti iz susjednih država. Karte su u prodaji u splitskom klubu Kauri. U istom klubu u petak 21.08. u večernjim satima biti će službeno vaganje svih boraca.

Organizacijski sve bolja ekipa iz JJK Uragan, majstori zanata iz "Mediteran produkcije" te vrhunski fight card garancija su odlične sportske zabave i adrenalina koji nas očekuje 22.kolovza u sportskoj dvorani Visoka na još jednom borilačkom spektaklu pod nazivom "Sixt Fight Night 2"!

FIGHT CARD

/kickboxing K1 rules/

open categorie: 1. Jakov Raos (KBK Mejaši) vs Andrija Lekić (Pitt Bull)

/ MMA /

2. cat -60 kg.: Petar Crmarić (JJK Uragan, Split) vs. Branimir Đukić (Pakrac)
3. cat -66 kg.: Stipe Brčić (JJK Magnetsu, Zagreb) vs Dževad Muftić (Pretorian Sarajevo)
4. cat -77 kg.: Nikola Karabuva (Beograd, SER) vs Dejan Stefanoski (Veles, MAC)
5. cat -84 kg.: Marin Bulić (Ostojić Akademija, Split) vs Ervin Hodžić (Pretorian Sarajevo)
6. cat -84 kg.: Aleksandar Rakas (Cro Cop Team, Zagreb) vs Nemanja Kragulj (Winner Prijedor, BiH)
7. cat +93 kg.: Damir Knego (Gladijator Dubrovnik) vs Saša Dajić (Winner Prijedor, BiH)
8. cat -93 kg.: Teo Radnić (Pit Bull Split) vs Aleksandar Ristovski (MAC)
9. cat -84 kg.: Ivan Gluhak (Leon Gym Zagreb) vs Denis Matijašević (Vukovarski sokol, Vukovar)
10. cat -77 kg.: Luka Ćurković (JJK Uragan Split) vs Darko Runčev (MAC)
11. cat -93 kg.: Matijas Barić (Pitt Bull Split) vs Edo Čavrk (Sparta Metković)

>> U ring stižu najbolji hrvatski borci u grapplingu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije