Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barcelona

EP izborno za sastav Europe na Kupu kontinenata

'blankica'
''
25.07.2010.
u 15:47

Ovo natjecanje bit će izborno za reprezentaciju Europe koja će 4. i 5. rujna nastupiti u Splitu na Kupu kontinenata.

Na EP-u će nastupiti pet hrvatskih atletičarki i sedam atletičara – Sandra Perković, Vera Begić (obje disk), Nikolina Horvat (400 m prepone), Blanka Vlašić i Ana Šimić (obje vis), Dario Horvat (100 m), Jurica Grabušić (110 m prepone), Nedžad Mulabegović (kugla), Martin Marić, Roland Varga i Marin Premeru (svi disk) te Andrej Haklits (kladivo). S njima idu treneri Joško Vlašić, Bojan Marinović, Ivan Ivančić, Igor Čordaš i Žarko Martinek.

Hrvatska kao domaćin ima pravo imati troje atletičara u reprezentaciji Europe, a već je dogovoreno da to budu Blanka Vlašić u skoku u vis, Sandra Perković u bacanju diska i Nedžad Mulabegović u bacanju kugle.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije