Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'novi modrić'

Englezi: Arsenal želi dovesti Vlašića i u prednosti je pred Brozovićem

Nikola Vlašić
Ivo Čagalj/PIXSELL
21.12.2014.
u 09:45

Englezi se nadmeću s Interom oko dovođenja mladog veznjaka.

Arsenal se nadmeće s Interom oko dovođenja talentiranog hrvatskog igrača Nikole Vlašića, objavio je engleski Express.co.uk.

Hajdukovog veznjaka usporedili su s Lukom Modrićem te naveli kako je riječ o mlađm Bratu atletičarke Blanke Valšić i jednom od najtraženijih mladih igrača u Europi.

Još dodaju kako je Arsene Wenger, trener Arsenala, zainteresiran i za Dinamovog veznjaka Marcela Brozović, ali da je Vlašić u prednosti zbog niže odštete.

>>Inter za Nikolu Vlašića spreman Hajduku platiti milijun i pol eura

Komentara 3

NA
naprijedplavi
11:38 21.12.2014.

Malom Vlašiću želim sve dobro u karijeri, da bude uspjesan kao i sestra u najmanju ruku. Nego, jel financijska kriza nastupila u Arsenalu pa kupuju jeftinije igrace, a ne one koji im trebaju? Mozda traze i one koji su slobodnii bez obzira na kvalitetu pa na par mjeseci probe ih dovedu?

SA
santos008
15:48 21.12.2014.

Kakav Brozovic ,on ne moze igrati ni u Hajduku.

DE
derin
17:09 21.12.2014.

Shvatio i wenger da je brozović provala od igrača, vidio utakmicu na san siru, još kad prestane zaljubljenost kovača u njega., jedini igrač koji ima svjetski potencijal na toj poziciji je radošević, koji se treba ugledati na jedvaja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije