Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIORITETI Hrvatski reprezentativac kroči putem velikog povratka nogometu

Eduardo: Važnija mi je fizička sprema od pogodaka

16.01.2009.
u 10:33

Odličnih 45 minuta protiv rezervi Portsmoutha, tri pogotka prvoj momčadi Arsenala i sve više pohvala iz usta Arsenea Wengera najbolji su dokaz kako se Eduardo da Silva polako vraća u natjecateljsku formu kakvu je pokazivao prije tragične ozljede gležnja.

Prema Duduovim riječima, u ovom trenutku mu nisu toliko važni pogoci koliko vraćanje u optimalnu fizičku formu, jer ovo drugo je ipak nužno želi li se doći do onog prvog. Zna to i Dudu.

- Svaki profesionalni nogometaš zna kako fukcioniraju mediji pa se zbog toga niti ne zabrinjavam niti toliko pazim na to što se priča. Kada postignete pogodak, na vrhu ste, a kada ga ne postignete, odmah ste na dnu. Čak i najbolji napadači na svijetu mogu postići po dva-tri pogotka na susretu i onda ući u sušno razdoblje, tako to funkcionira. Zato su moje najveće brige fizička sprema i razmišljanje kako najbolje mogu pomoći Arsenalu. Zabijem li pritom i pokoji pogodak, bit će to kao što je i uvijek bilo - prenosi Dudove riječi ArsenalMania.

Put povratka mogao bi biti nastavljen već u srijedu kada rezerve Arsenala igraju protiv Stokea. Prava je to prilika da se Dudu još malo navikne na igru, a i da postigne još pokoji pogodak.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije