Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ĆIRU NOSI MLADI DUH

Džajić: Ja nisam spriječio da Blažević bude trener Zvezde

Ćiro
Foto: fksloboda.ba
07.02.2014.
u 18:45

– Ćiru nosi mladenački duh, što je dobro. Kod njega prevladava želja da još bude u sportu, fizički jako dobro izgleda, a uvijek je bio odličan trener – kaže Džajić.

Predsjednik Zvezde Dragan Džajić bio je toga poslijepodneva u Kopru malo veća zvijezda od Ćire, treba li uopće reći – i od svih Zvezdinih igrača. Navijači traže fotografiju samo s Džajom...

– Kako ste doživjeli Ćirino uskrsnuće u Tuzli? – pitamo Džajića.

– Ćiru nosi mladenački duh, što je dobro. Kod njega prevladava želja da još bude u sportu, fizički jako dobro izgleda, a uvijek je bio odličan trener – kaže Džajić.

Svojedobno je trebao doći u Zvezdu, kaže da ste to vi spriječili?

– U nekom trenutku on je figurirao kao kandidat za trenera Crvene zvezde, no ja to sigurno nisam spriječio. Ne znam koliko je to bilo ozbiljno, iako su neki članovi upravnog odbora željeli da Ćiro dođe za trenera. No je li to i on želio? Sad kaže da je želio, a ja mu vjerujem.

Kada će Zvezda igrati prijateljsku utakmicu s nekim hrvatskim klubom? Bila je ideja da Rijeka dođe na obilježavanje 50 godina Marakane...

Bolje da smo igrali s Rijekom nego s Donjim Srijemom. Protiv njih smo igrali neodlučeno pa su svi bili razočarani.

>> Bata Ćiro, ništa ne brini, sve ćeš ih pomesti

Komentara 2

Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
19:10 07.02.2014.

Džajić nije spriječio da Blažević bude trener Zvezde i da tako balkanski trener svih trenera ostvari največu čast, ponos i uspijeh u svojoj blistavoj karijeri.

AN
Andreeejjj
20:28 07.02.2014.

ČIRO je nudio Crvenoj Zvezdi miljun nemačkih maraka da bude njihov trener ali ga nisu htjeli u Zvezdi!!!!!!!! Može sada Džaja da laže (štiti Čiru) koliko hoče, pitajte tadašnje igraće Zvezde Hrvate (Goran Jurića, Prosinečkog, Z. Cvetkovića, Tomu Ivkovića, Bračuna,ačuna, Janjanina), pa če vam reći istinu i da je bilo baš tako!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije