Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatni medvjed

Duje kod Bottoma, iako mu je London vrlo upitan

'12.08.2008.,Peking,Kina - Olimpijske igre 2008.Plivanje, 100 m slobodno, kvalifikacije, Duje Draganja,  Photo:Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
16.06.2012.
u 13:54

- Todorović ima pravo prijaviti taj rezultat i to ne bi trebalo posvađati Duju i Marija

Ako već ne mogu ispuniti A normu, naši plivači žele poboljšati B normu. Podržite ih u tome, finali su u subotu i nedjelju u 18 sati

Međunarodni plivački miting Zlatni medvjed tradicionalno se održava na Šalati, ali ove godine preselit će na Mladost i to pod krov. Promjenu diktiraju tehničke (ne)mogućnosti, na Šalati nema ni semafora ni drugih uvjeta za jedno ovakvo natjecanje.

A miting je važan jer će to biti posljednja prilika našim plivačima da, ako već ne mogu ispuniti A olimpijsku normu, barem poboljšaju B normu.

Na Medvjedu neće biti Duje Draganje, koji se odlučio za pripreme u SAD-u, kod svog starog trenera Mikea Bottoma, iako su mu izgledi da nastupi u Londonu prilično upitni. Mario Todorović je, naime, na 50 metara slobodno prijavio rezultat 22.50 iz utrke na 100 metara u Kranju. A Duje ima slabiji rezultat 22.51 s EP-a u Eindhovenu.

– Todorović ima pravo prijaviti taj rezultat i to ne bi trebalo posvađati Duju i Marija – kaže glavni tajnik HPS-a Tomislav Karlo, koji očekuje da ćemo u Londonu nastupiti s dva do tri plivača.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije