Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠA USPOMENA

Drugo lice Cristiana Ronalda: 'Nije me ni pogledao, osjećao sam se poniženo'

Italian football Serie A match - Torino FC vs Juventus FC
LiveMedia/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
05.04.2021.
u 22:05

Utakmica o kojoj se radi datira iz siječnja 2019. u polufinalu talijanskog Kupa, kad je Atalanta pobijedila 3:0.

Cristiano Ronaldo nije samo ponajveća nogometna već i sportska zvijezda pa protiv kog god igrao, na kraju utakmice doslovno su redovi suparničkih igrača koji bi željeli s njim zamijeniti dresove. Što se protiv Atalante nije dogodilo, na veliku žalost suigrača našeg Marija Pašalića.

Naime, njemačkom nogometašu Robinu Gosensu (26) Ronaldo je uzor i velika želja bila mu je doći do njegovog dresa. Svjestan da će sa svojom momčadi igrati nekoliko puta po sezoni protiv Juventusa, znao da je će imati priliku velikog Portugalca "žicati" dres.

Nažalost po njega, pokušao je to napraviti nakon pobjede Atalante, a ako Ronaldo nešto mrzi, mrzi gubiti.

- Sudac je odsvirao kraj i umjesto slavlja, krenuo sam prema Ronaldu i pitao mogu li dobiti njegov dres. Nije me ni pogledao, samo mi je odbrusio "Ne!" i otišao. Pocrvenio sam, bilo me sram i osjetio sam se poniženo - izjavio je Gosens pa nastavio:

- Znate one trenutke kada vam se nešto sramotno dogodi, pa se osvrnete oko sebe da vidite je li netko to primijetio? E, tako sam se tada osjećao.

Utakmica o kojoj se radi datira iz siječnja 2019. u polufinalu talijanskog Kupa, kad je Atalanta pobijedila 3:0.

Komentara 2

Avatar Dalmoš
Dalmoš
08:47 06.04.2021.

To je katastrofa!

OB
Oblivion
22:47 05.04.2021.

Uuuuu jadan, ja bi ga mami tužio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije