Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOKOMOTIVA

Dolički: Nećemo smijeniti trenera, pa nismo mi Dinamo

Tomislav Ivković
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
13.04.2014.
u 09:51

– Nisam još smijenjen, nemate o čemu pisati, ha, ha... Razgovarao sam s klupskim čelnicima i dogovoreno je da nastavim raditi svoj posao, imam njihovu potporu kao i prvog dana kad sam došao – rekao je Ivković.

U zadnjih osam utakmica (pet doma, tri vani), nogometaši Lokomotive upisali su samo jednu pobjedu (Hrvatski dragovoljac 2:1) i jedan remi (Split 0:0) te doživjeli čak šest poraza (Hajduk 0:2, Dinamo 1:2, Zadar 1:3, Rijeka 2:3, Osijek 1:2 i Slaven Belupo 1:2). Posljednja dva poraza od ‘davljenika’ u borbi za ostanak u prvoj ligi posebno su bila bolna, pa se logičnim nametnulo pitanje istječe li vrijeme treneru Tomislavu Ivkoviću.

– Nećemo smijeniti trenera, pa nismo mi Dinamo! Time se ne bi baš ništa postiglo – odgovorio nam je kasnovečernjim SMS-om nakon poraza u Koprivnici predsjednik lokosa Tin Dolički. U subotu ujutro Ivković je normalno odradio trening, potom smo ga nazvali i odmah je “pucao u glavu”.

– Nisam još smijenjen, nemate o čemu pisati, ha, ha... Razgovarao sam s klupskim čelnicima i dogovoreno je da nastavim raditi svoj posao, imam njihovu potporu kao i prvog dana kad sam došao – rekao je Ivković i osvrnuo se na gubitak bodova protiv Slavena.

– Sad se prvi put dogodilo da smo imali loš pristup utakmici, bilo je to negledljivo. Slaven je bio uplašen, a mi loši. Nismo bili “gladni”, Slaven nam se nudio, a mi to nismo iskoristili – kaže Ivković.

Četvrto mjesto i plasman u Europu sve je dalje.

– Da, loši rezultati guraju nas sve dalje. No, sad smo u situaciji da ne razmišljamo o Europi, nego o tome kako pobijediti u sljedećoj utakmici (Istra u Maksimiru, op. a.).

Koji su razlozi te letargije koja se pojavila u svlačionici?

– Znamo sve, direktor Božidar Šikić i ja. Ali, kad bih govorio o tim razlozima, izgledalo bi da bježim od odgovornosti za rezultat, a to ne želim – rekao je Ivković.

Komentara 1

SO
SOKOL01
10:59 13.04.2014.

gospodo drag dali vi jopš niste svatili hnl mamać je taj koji smjenjuje trenere sudce i ostale u HNL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije