Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Namučio se

Dinamov suparnik u doigravanju za LP preokretom stigao do pobjede

Dinamo - Rosenborg
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/2
24.08.2019.
u 20:11

Rosenborg i Dinamo u utorak će od 21 sat igrati uzvratni susret 4. pretkola Lige prvaka, a hrvatski prvak ima prednost od 2-0 iz prve utakmice igrane prije tri dana u Zagrebu

Suparnik zagrebačkog Dinama u posljednjem, 4. pretkolu nogometne Lige prvaka Rosenborg u susretu je 19. kola norveškog prvenstva na svom stadionu u subotu svladao Stabaek s 3-2 (1-1).

Gosti su poveli autogolom Melinga (8-ag) koji ustvari nije mogao spriječiti pogodak jer je nakon odlično izvedenog protunapada iza njegovih leđa spreman za postizanje pogotka bio napadač Stabaeka.

Na 1-1 izjednačio je Soderlund (28) preciznim udarcem s 10-ak metara nakon udarca iz kuta, a za vodstvo Rosenborga od 2-1 zabio je Adegbenro (63) s 20 metara. Pobjedu domaćih osigurao je Helland (75-11m) s bijele točke da bi do kraja susreta Junker (82) samo smanjio na konačnih 3-2.

Četvrti Rosenborg sada ima 32 boda, sedam ma nje uz utakmicu više od Moldea i Bodo/Glimta, a tri manje od trećeg Odda. Stabaek je 12. s 20 bodova.

Rosenborg i Dinamo u utorak će od 21 sat igrati uzvratni susret 4. pretkola Lige prvaka, a hrvatski prvak ima prednost od 2-0 iz prve utakmice igrane prije tri dana u Zagrebu.

Ukupni pobjednik igrat će u skupini Lige prvaka, a poraženi u skupini Europske lige.

>> Pogledajte ozračje na maksimirskim tribinama protiv Rosenborga

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije