Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Livaković na meti

Bomba s Otoka! Engleski velikan zagrizao za Dinamova vratara

Dominik Livaković
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/3
24.08.2019.
u 17:45

Ne potpiše li De Gea ugovor Livaković bi mogao biti njegova prva zamjena, naglašava The Sun

Dominik Livaković na meti je Manchester Uniteda, piše The Sun. Crveni vragovi razmišljaju dovesti Dinamovog čuvara mreže kao potencijalnu zamjenu za Davida de Geu.

Unitedov skaut bio je na utakmici Dinamo - Rosenborg (2:0) kako bi se uživo uvjerio u Dominikove vrijednosti. Zanimanje za vratara plavih ranije su pokazali Porto i Montpellier koji su nudili 10 milijuna eura.

Dominik Livaković
1/5

Engleski tabloid ističe kako hrvatski reprezentativni vratar vrijedi od 16.5 do 22 milijuna eura. Pregovor s De Geom traju već neko vrijeme, a španjolski vratar još nije produžio ugovor s Unitedom.

Ne potpiše li De Gea ugovor Livaković bi mogao biti njegova prva zamjena, naglašava The Sun.

Španjolac je prošli mjesec usmeno dogovorio nastavak suradnje s crvenim vragovima za tjednu plaću od 385 tisuća eura, ali se još čeka potpis. PSG je pokazao interes za španjolskog vratara.

>> Pogledajte sve o herojima koji su Dinamu osigurali europsko proljeće nakon 49 godina

Komentara 9

JO
josip
19:29 24.08.2019.

ako već lažete onda malo pazite da ne bude toliko suptilno! prelazni rokovi za Englesku su davno završili tako da prije zime ništa, ali naravno šta vi znate o tome....

PR
prajdali100
18:16 24.08.2019.

Livakoviću,nema žurbe.Mlad si, talentiran i vrijedan.Cijena može samo rasti.

CA
canon60
18:18 24.08.2019.

Bolje prvi u selu nego zadnji u gradu. Do Siječnja će ti cijena još narasti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije