Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Trica' u Zaprešiću

Dinamo se poigrao s Interom i smanjio zaostatak za Rijekom

Inter - Dinamo
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/16
04.05.2017.
u 19:52

Strijelci za plave bili su Hodžić, Soudani i Antolić.

Dinamo se u 32. kolu MAXtv Prve HNL, očekivano, poigrao s Interom u Zaprešiću te uknjižio već ionako upisana tri boda. Uvjerljivi su bili izabranici Ivajla Peteva, uz tri postignuta gola (3:0) dvaput su zatresli i okvir gola. Tijek utakmice pogledajte ovdje.

Smanjili su tako plavi prednost vodećih Riječana pa sada zaostaju pet bodova (79-74), ali momčad Matjaža Keka ima utakmicu manje (u subotu idu u goste Lokomotivi).

Već nakon prvih 45 minuta bilo je jasno kako Dinamo ne može napraviti pogrešan korak u Zaprešiću. Prvo je u 6. minuti Olmo pogodio gredu da bi već u 17. minuti Hodžić svojim 13. pogotkom donio vodstvo plavima. Lešković ga je proigrao, a domaćem vrataru Čoviću lopta je prošla kroz noge.

Dinamo je drugi put pogodio okvir gola u 27. minuti. Antolić je izveo korner s desne strane, a Soudani je natrčao na prvu vratnicu i sa šest metara udarcem glavom zatresao gredu.

Dvije minute potom Dinamo je vodio 2:0. Soudani je zabio glavom nakon ubacivanja iz slobodnog udarca i sa 14 pogodaka izjednačio se s vodećim strijelcem lige - Frankom Andrijaševićem.

Alžirac je u 54. minuti dobio žuti karton zbog kojeg će propustiti sljedeći susret sa Splitom.

Inter je najbolje prilike za pogodak imao u 55. i 85. minuti. Puljić je pucao u dva navrata, iz daljine i slobodnog udarca, ali Zagorac je oba puta bio uspješan. Ujedno, bio je ovo vrlo dobar nastup Dinamova vratara.

Treći pogodak Dinama zabio je kapetan Antolić u 58. minuti. Moro mu je dodao na 17 metara, a veznjak plavih prošetao se kroz domaću obranu i smireno pogodio suprotan kut.

Rijeka je dakle vodeća sa 79 bodova, Dinamo je drugi sa 74, a Inter osmi sa 25 bodova.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije