Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVJERLJIVA POBJEDA

Dinamo protiv Cibalije prekinuo crni niz, Gojak zabio četiri komada

Dinamo - Cibalia
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
Autori: Marko Pavić, Hina
29.04.2017.
u 17:15

Junak dvoboja bio je Amer Gojak (23., 38., 78., 86.), koji je zabio čak četiri gola , a u strijelce su se upisali i El Arabi Soudani (28.) i Domagoj Antolić (42.).

U prvom susretu 31. kola Prve HNL Dinamo je u Zagrebu pobijedio Cibaliju sa 6:0 (4:0) i prekinuo niz od dva poraza. 

Trener Dinama Ivajlo Petev danas je napravio promjene u momčadi, Sammir nije bio u zapisniku, dok je Ante Ćorić ostao na klupi.

Modri su danas sasvim nadigrali goste iz Vinkovaca. Sve je praktički bilo gotovo u prvom poluvremenu u kojem je Dinamo postigao četiri gola u 19 minuta. Junak dvoboja bio je Amer Gojak (23., 38., 78., 86.), koji je zabio čak četiri gola , a u strijelce su se upisali i El Arabi Soudani (28.) i Domagoj Antolić (42.). 

Dinamo je tako odradio posao i sada se mora nadati kiksu Rijeke koja od 19 sati igra protiv Intera. Riječani uz utakmicu manje imaju pet bodova prednosti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije