Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRI TALENT

Dinamo potpisao trogodišnji ugovor s Josipom Brekalom (16)

Josip Brekalo
GNK Dinamo
26.08.2014.
u 15:55

- Ne znam stvarno kako bih opisao emocije koje trenutno osjećam. U Dinamu sam od svoje osme godine, ovo je moj klub, prošao sam sve mlađe kategorije i potpis profesionalnog ugovora za mene je ostvarenje sna i golemo priznanje – rekao je Brekalo.

Dinamo je danas potpisao profesionalni ugovor sa 16-godišnjim Josipom Brekalom. Talentirani krilni napadač, koji je više od pola svojeg života proveo u Dinamu, bio je oduševljen nakon potpisa ugovora.

- Ne znam stvarno kako bih opisao emocije koje trenutno osjećam. U Dinamu sam od svoje osme godine, ovo je moj klub, prošao sam sve mlađe kategorije i potpis profesionalnog ugovora za mene je ostvarenje sna i golemo priznanje. Naravno, također mi je i ogromni poticaj za nastavak rada jer samo tako mogu ispuniti svoju želju: istrčati u dresu Dinama na Maksimir – rekao je Brekalo.

Josip je još jedan izdanak Dinamove sjajne nogometne škole u koju je stigao s nepunih 8 godina da bi danas, osam godina kasnije, u Plavom salonu potpisao trogodišnji ugovor. 16-godišnji mladić ima sjajne motoričke sposobnosti, a brzina i lakoća kojom prolazi po desnoj strani su impresivni. Josip se zbog svoje brzine dugo godina bavio atletikom, no na koncu se ipak odlučio za svoju prvu ljubav – nogomet.

- Radi se o velikom talentu za kojeg smo procijenili da je budućnost našeg kluba. Josip ima sve karakteristike modernog krila, a njegovo ponašanje na terenu i van njega kao i odnos prema radu su također u skladu s onime što se u Dinamu cijeni. Naravno, pred Josipom je još puno rada, treniranja i odricanja kako bi od talenta postao pravi igrač. Mi ćemo mu u klubu sve pružiti kako bi se razvio, a ostalo je na njemu – rekao je direktor nogometne škole Marijan Vlak.

Josip je redovito osvajao trofeje s Dinamom, debitirao je u Prvoj HNL za kadete prošle godine kao mlađi kadet, a u sezoni 12/13 bio je prvi strijelac Druge HNL za pionire. Član je i mlađih selekcija hrvatske reprezentacije.

>> Zoran Mamić mora prestati s potresima u postavi

Komentara 1

DU
Deleted user
16:18 26.08.2014.

Sretno mladiću

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije