Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOAQUIN SOSA

Dinamo dogovorio stopersko pojačanje iz Serie A. Urugvajac dolazi na liječničke preglede

ITA, Serie A, Bologna FC vs AS Roma
EXPA/ laPresse/ Michele Nucci
02.09.2023.
u 16:27

21-godišnji Urugvajac može pokriti stopersko mjesto i ono lijevog braniča, a upravo s tim pozicijama Dinamo ima dosta problema ove sezone

Zagrebački Dinamo pojačava se u posljednjoj liniji nakon ispadanja iz play-offa Europske lige, u Maksimir bi uskoro trebao sletjeti urugvajski stoper Joaquin Sosa koji će iz talijanske Bologne doći na posudbu s pravom otkupa ugovora. Nakon što je propao dolazak Koraya Guntera iz Hellas Verone, plavi su se okrenuli drugim solucijama i ako ne bude velikog preokreta, Sosa će postati novi stanovnik plave svlačionice. 

21-godišnji Urugvajac tako bi u ponedjeljak trebao obaviti liječničke preglede i onda potpisati za hrvatskog prvaka, dogovorio je osobne uvjete s Dinamom, a može pokriti stopersku poziciju, kao i onu lijevog braniča gdje Dinamo ove sezone ima velikih problema. 

VEZANI ČLANCI:

189 centimetara visoki branič je u Bolognu stigao prošlog ljeta iz urugvajskog Nacionala za 1.7 milijuna eura.

Na početku prošle sezone je sjedio na klupi, a najviše je igrao u veljači ove godine kad je upisao pet uzastopnih nastupa za Bolognu.

 

Komentara 5

FR
freeshooter
16:38 02.09.2023.

...odlični Lauritsen nije bio dovoljno dobar, pa je morao otići... no ovaj sa bogatim iskustvom sjedenja na klupi, navodno je taj... a imamo barem takva dva u mlađim kategorijama, kao Gurlica, Živković i sl... ovo je već serijal loših odluka... dajte nam pojačanje koje može odmah igrati u europi... prije svega zadnji vezni, dovedite nam nazad Jakića, tamo nije u planu, a nama bi bio zlato, nema tko trčati i raditi presing u veznoj liniji...

EJ
ejStef
20:38 02.09.2023.

Panika, pa je sada daj što daš... Katastrofalno odrađen prijelazni rok, diletanti u upravi, ne žele se isprsiti za nikoga, samo da bi im ostalo više da si podijele međusobno. Ovo je samo nastavak na dovedeno bofl robu do sada. Još ako kupe Miereza za nebulozne novce, e to će tek biti epski promašaj... Koji diletanti, nesposobni do bola. Kao da su na plaći u Hajduku...

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
20:10 02.09.2023.

Prije potpisa bu vlatka rekla kak je ozlijeđen!Jel tak Vlatkica?Možda trebaš lovu za novu kuhinju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije