Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet se vide pločice

'Debeli Ronaldo' više nije debeo: Smršavio 20 kilograma!

Ronaldo (1)
http://statigr.am/tag/ronaldo
15.02.2013.
u 17:51

O njemu se brinula cijela liječnička ekipa, nutricionist, osobni trener te kardiolog

Triput je proglašen najboljim nogometašem svijeta, u naponu forme sijao je strah svim obrambenim igračima svijeta, a nakon završetka potpuno se opustio i težio je 118 kilograma.

Luis Nazario da Lima zbog toga je stekao nadimak "debeli Ronaldo", a tada je često znao govoriti: "Mrzim trenutak kada moram stati na vagu. Bojim se toga, uvijek mi dođe muka kada vidim koliko sam težak".

Pristao je tada nastupiti u reality showu "Medida certa", odnosno "Idealna težina". O njemu se brinula cijela liječnička ekipa, nutricionist, osobni trener te kardiolog. A razlika od kolovoza do danas je nevjerojatna. Vidi se to i po usporednoj fotografiju kojom se Ronaldo danas pohvalio.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije