Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BROJNE REAKCIJE

Darijo Srna objavio veliku vijest i otkrio: U sve je uključen i predsjednik države

Darijo Srna
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
24.02.2020.
u 11:58

– Predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenskij osobno je uključen u ovo pitanje. Znam da je to vrlo dug i težak postupak. Vjerujemo da će sve biti u redu. Danas je najvažnija sigurnost Ukrajinaca koji ostaju u drugoj zemlji i moraju se živi i zdravi vratiti.

Šahtar, nogometni prvak Ukrajine, planira poslati zrakoplov u Kinu kako bi se evakuirali svi Ukrajinci koji se nalaze u epicentru epidemije koronavirusa.

Osim toga, Šahtar je spreman i svu zaradu od utakmice s Benficom u Europskoj ligi (2:1) donirati evakuiranim Ukrajincima kako bi im se osigurali ugodni uvjeti za život jer će nakon dolaska iz Wuhana biti 14 dana u karanteni u mjestu Novi Sanžari.

Ova je inicijativa Šahtara izazvala dosta pozornosti i odobravanja, a o svemu je progovorio bivši hrvatski kapetan Darijo Srna koji je danas pomoćni trener rudara i klupski ambasador.

– Predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenskij osobno je uključen u ovo pitanje. Znam da je to vrlo dug i težak postupak. Vjerujemo da će sve biti u redu. Danas je najvažnija sigurnost Ukrajinaca koji ostaju u drugoj zemlji i moraju se živi i zdravi vratiti. Mi smo jedna zemlja i moramo pomoći jedni drugima – rekao je Srna i dodao:

– Ovo nije prvi put da je Šahtar pokazao veliko srce i pomogao ljudima u potrebi. Situacija nije jednostavna, ali želim ponoviti da se predsjednik Zelenskij brine da sve prođe u redu.

Srna je na kraju zaključio:

– Najvažnija stvar je zdravlje svakog Ukrajinca koji se nalazi u državi i u inozemstvu. Nadam se da će ljudi stići zdravi, da će opet biti nasmiješeni i zagrliti svoje obitelji.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
15:35 24.02.2020.

Bravo.

PR
prajdali100
13:09 24.02.2020.

Svaka čast.Naravno i klub ima dobru računicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije