Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA PROMJENA

Dalić će na idućem ispitu protiv sebe imati jako ime: Evo tko mu 'prijeti'

UEFA Europsko prvenstvo 2020, Hrvatska - Španjolska
Goran Stanzl/PIXSELL
10.07.2021.
u 08:11

Löw je, kažu Rusi, veliki favorit za klupu Rusije. Naravno, ključno je dogovoriti plaću za njemačkog trenera

Joachim Löw oprostio se od njemačke reprezentacije nakon ispadanja s Eura u osmini finala od Engleske, no već ima ponudu za novi posao. Löw je glavni kandidat za preuzimanje ruske reprezentacije, nakon što je njezin dosadašnji izbornik Stanislav Čerčesov jučer dobio otkaz. Uz Löwa, kao kandidati se spominju Stefan Kuntz i Andre Villas-Boas. No Löw je, kažu Rusi, veliki favorit za klupu Rusije. Naravno, ključno je dogovoriti plaću za njemačkog trenera. Podsjetimo, Löw je izbornik njemačke reprezentacije bio od 2006. pa sve do završetka ovogodišnjeg Eura, a njegov nasljednik bit će Hans-Dieter Flick.

Vjerojatni Löwov angažman u Rusiji direktno će utjecati i na hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Naime, vatreni kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo nastavljaju baš utakmicom u Moskvi 1. rujna. Potom slijedi gostovanje u Bratislavi 4. rujna, a mini ciklus završit ćemo utakmicom protiv Slovenije na Poljudu 7. rujna.

Nakon tri odigrana kola skupine H kvalifikacija za SP u Kataru 2022. čelno mjesto s po šest bodova dijele baš Hrvatska i Rusija. Slijedi Slovačka s pet bodova, Cipar s četiri, Kekova Slovenija s tri, a s jednim osvojenim bodom u tri utakmice na začelju je Malta.

Na Svjetsko prvenstvo direktno će samo prvoplasirani iz skupine, dok će 10 drugoplasiranih te dvije najbolje reprezentacije iz Lige nacija u dodatne kvalifikacije. A tada će za plasman na SP biti potrebna pobjeda u polufinalnoj, pa onda i finalnoj utakmici. No taj stres najbolje bi bilo izbjeći osvajanjem prvog mjesta u skupini.

POGLEDAJTE  VIDEO: Barcelonina zvijezda ljetuje u Hrvatskoj

Komentara 10

Avatar southman
southman
08:46 10.07.2021.

Lijepo je pročitati u komentarima da i Srbi navijaju za Hrvatsku.

PP
Pucvala_premium.2
19:36 10.07.2021.

Putin mu naredio , svaki put kad se pocese naprijed 10 000 a iza dupla kazna , kopanje nosa i usiju 5 a ako pojede ili polize jezikom nos 10 , na kraju ce radit besplatno i naravno dugine bojicee ostavit u Njemackoj

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
14:14 10.07.2021.

Baš me zanima kako će se ponašat rudača iz koje crpi energiju na hladnim ruskim minusima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije