Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZI I ČARLI

Ćorluka: Teško da će Luka ostati u Spursima, a ni ja se ne vraćam

Vedran Ćorluka (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
14.06.2012.
u 11:35

– Proveo sam sjajno vrijeme u Spursima, ali mislim da neću ostati tamo. Želim igrati i biti u prvoj momčadi – kaže Čarli

Otišao je Harry Redknapp, a iz Tottenhama bi mogle otići i ostale najveće zvijezde. Za Rafaela van der Vaarta zagrizao je Schalke, Vedran Ćorluka teško da će se vratiti s posudbe u Bayeru, a to da Luka Modrić želi napustiti klub, nije ništa novo.

Engleski novinari još su jednu potvrdu toj tezi dobili u razgovoru s našim reprezentativnim braničem za kojeg navode da će večeras protiv Italije igrati iza Luke Modrića.

– Znamo da će Spursima biti teško zadržati Modrića jer nisu izborili Ligu prvaka sljedeće sezone. Luka je jedan od najboljih igrača na svijetu koji želi igrati to najbolje natjecanje – rekao je Ćorluka za The Sun i dodao:

– Čitam što se piše o Lukinu odlasku i sve to samo pokazuje kako je velik igrač, a ovo natjecanje bit će mu sjajna prilika da svi još jednom vide kako je dobar. Pokazao je odanost kad je ostao prošlu sezonu. Želim mu sve najbolje. Ako želi otići, u redu.

Čarli je otkrio i svoje planove.

– Proveo sam sjajno vrijeme u Spursima, ali mislim da neću ostati tamo. Želim igrati i biti u prvoj momčadi.

O Talijanima će kratko:

– Italija je jako dobra, gledali smo ih. Najopasniji su Rossi i Pirlo, oni će stvarati dobre prilike.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije